Αλεύρι από Σουσάμι, χωρίς γλουτένη!
Αλεύρι από Σουσάμι της Sukrin! Χωρίς γλουτένη, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά!
Το Sesame Flour της Sukrin, είναι ένα αλεύρι σουσαμιού, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, με μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Έχει μια ωραία λευκή όψη και περιέχει περίπου 15% φυτικές ίνες και έως 46% πρωτεΐνη. Λόγω της παρουσίας αντιοξειδωτικών ουσιών -όπως η σιζαμόλη και η σησαμολίνη- οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχει είναι πολύ υψηλές.
Μπορεί να αντικαταστήσει το αλεύρι αμυγδάλου σε οποιαδήποτε συνταγή.
Χρησιμοποιείστε το στο ψωμί, σε πίτες, μπισκότα ή ακόμα και για το δέσιμο της σούπας.
10.06.2020
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ