PRINT

Αλεύρι από Σουσάμι, χωρίς γλουτένη!

Αλεύρι από Σουσάμι της Sukrin! Χωρίς γλουτένη, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά!

Το Sesame Flour της Sukrin, είναι ένα αλεύρι σουσαμιού, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, με μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Έχει μια ωραία λευκή όψη και περιέχει περίπου 15% φυτικές ίνες και έως 46% πρωτεΐνη. Λόγω της παρουσίας αντιοξειδωτικών ουσιών -όπως η σιζαμόλη και η σησαμολίνη- οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχει είναι πολύ υψηλές.

Μπορεί να αντικαταστήσει το αλεύρι αμυγδάλου σε οποιαδήποτε συνταγή.
Χρησιμοποιείστε το στο ψωμί, σε πίτες, μπισκότα ή ακόμα και για το δέσιμο της σούπας.


Βρείτε το εδώ!

10.06.2020 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
08.11.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Κλασσική κρεμ μπρουλέ ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Η κλασσική Crème brûlée με υλικά Sukrin, εμπνευσμένη από τον διατροφολόγο Καραμανίδη Βασίλη! Μπορείτε να τον βρείτε στο instagram: @vkaramanidis_dietitian και στη σελίδα του διατροφολογικού κέντρου https://vknutrition.gr/… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ