PRINT

TiPS! Αλεύρι μπαμπού, τα χαρακτηριστικά του και πως να το χρησιμοποιήσετε!

Ladies & Gentlemen… Αλεύρι Μπαμπού! Ένα νέο προϊόν, άγνωστο για την ελληνική αγορά αλλά γνωστό σε αρκετούς ΄”ψαγμένους” Έλληνες! Το αλεύρι μπαμπού μπήκε στη ζωές μας για τα καλά, είναι πολλά υποσχόμενο και το σίγουρο είναι ότι ήρθε για να μείνει!

Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά του:
• Είναι 100% άγευστο!
• Περιέχει φυτικές ίνες, δεν έχει υδατάνθρακες
• Δεν περιέχει αλλεργιογόνα συμπεριλαμβανομένης της γλουτένης
• Έχει εξαιρετικά λεπτή υφή, δεν κολλάει στο ψήσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες
• Κάνει την ζύμη πιο τραγανή


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να το δοκιμάσετε, καθώς και κάποια TiPS! για τη χρήση του στη μαγειρική σας!

• Επιβραδύνει την απορρόφηση των υδατανθράκων
• Είναι χαμηλό σε θερμίδες
• Χάρη στο κάλιο που περιέχει, βοηθάει στην διατήρηση της αρτηριακής πίεσης υπό έλεγχο
• Βοηθάει στην εξισορρόπηση των γυναικείων ορμονών
• Βελτιώνει τον όγκο των παρασκευασμάτων
Tips!  Αντικαταστήστε το 5-10% του αλεύρου που χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας με αλευρι μπαμπού και δείτε πόσο πιο αφράτα γίνονται όλα! Το αλεύρι μπαμπού έχει την ιδιότητα να αυξάνει τον όγκο έως και 20% παραπάνω!
• Αυξάνει το ποσοστό των φυτικών ινών με αποτέλεσμα να βοηθάει στη ρύθμιση της λειτουργίας του εντέρου
• Βελτιώνει την υφή σε μπισκότα πίτες και ζυμαρικά
Tips!  Αντικαταστήστε το 7-10% του αλεύρου που χρησιμοποιείτε στις κρούστες πίτας, στα μπισκότα και στα ζυμαρικά με αλεύρι μπαμπού! Θα βελτιώσει την υφή τους και δεν θα σπάνε εύκολα!
• Βοηθάει στην διατήρηση των σοκολατένιων προϊόντων
Tips!  Προσθέστε ελάχιστη ποσότητα αλεύρι μπαμπού σε σοκολατένιες παρασκευές. Βοηθάει να μην διαχωρίζεται το λίπος με το χρόνο!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!

15.07.2019 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ