PRINT

Αντιγηραντική κρέμα με 50% γάλα γαϊδούρας!

O Ιπποκράτης, στην αρχαία Ελλάδα, χρησιμοποιούσε το γάλα γαϊδούρας για τη θεραπεία πολλών ασθενειών. Στην αρχαία Αίγυπτο, η Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε στο μπάνιο της ρίχνοντας μέσα αμυγδαλέλαιο, μέλι και άλατα! Το γάλα γαϊδούρας μπορούσαν να το αποκτήσουν μόνο λίγοι και ήταν ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα για διατροφική αλλά και καλλυντική χρήση. Ήταν το μυστικό για τέλεια επιδερμίδα!

Ποιες είναι όμως οι ιδιότητες που το κάνουν τόσο ξεχωριστό;

• Έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερη ποσότητα βιταμίνης C από το αγελαδινό γάλα. (Περισσότερη βιταμίνη C = περισσότερη απολέπιση = περισσότερη λάμψη)
• Περιέχει πληθώρα βιταμινών Α, Β1, Β2, Β6, D και Ε, καθιστώντας το ένα θρεπτικό δυναμικό για το δέρμα μας.
• Τα υψηλά επίπεδα πρωτεϊνών, φωσφολιπιδίων και κεραμιδίων του προσδίδουν εκπληκτικές ιδιότητες αναδόμησης, βοηθώντας τη σύσφιξη, αναγέννηση και λείανση του δέρματος.
• Περιέχει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις, οι οποίες βοηθούν στη μείωση και την ηρεμία του ερεθισμού του δέρματος και της ερυθρότητας. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιείται ως φυσικό φάρμακο για την ακμή, το έκζεμα και την ψωρίαση.
• Το φυσικό γαλακτικό οξύ που περιέχει ενθαρρύνει την απολέπιση του δέρματος. Το δέρμα βελτιώνεται σε όψη, μειώνονται οι ουλές και οι αποχρωματισμοί.

Αναμφισβήτητα λοιπόν, το γάλα γαϊδούρας είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για την ομορφιά και την υγεία μας!

Σε εμάς θα βρείτε, σε Προσφορά Γνωριμίας -7€, αντιγηραντική κρέμα με 50% γάλα γαϊδούρας!
Πρόκειται για τη μοναδική κρέμα εντατικής αντιγήρανσης για το πρόσωπο και τον λαιμό, με τo μεγαλύτερο ποσοστό σε γαϊδουρινό γάλα 50% που κυκλοφορεί στην αγορά. Η μεγάλη της διαφορά σε σύγκριση με παρεμφερή προϊόντα που θα βρείτε, είναι ότι η κρέμα αυτή παρασκευάζεται στο μοναστήρι του Τρικόρφου Φωκίδας από αγνά υλικά φυτικής προέλευσης.

Αιθέρια έλαια παντρεύονται με το μοναστηριακό γαϊδουρινό γάλα προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό με τα καλύτερα αναπλαστικά, αντιρυτιδικά και αντιοξειδωτικά βιταμινούχα συστατικά, τα οποία:
• Μειώνουν δραστικά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης
• Ανανεώνουν τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας
• Ενυδατώνουν σε βάθος και με διάρκεια
• Προσδίδουν ελαστικότητα και φυσική, νεανική λάμψη στο δέρμα
• Περιορίζουν τα σημάδια του δέρματος
• Καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και συμβάλλει στη θεραπεία δερματοπαθειών, όπως το έκζεμα, η ακμή, η ψωρίαση, οι ραγάδες και η ξηροδερμία
Αναδιαρθρώνουν και αναγεννούν μοναδικά το πρόσωπο και τον λαιμό

Η σύνθεση της κρέμας είναι τέτοια που απορροφάται πολύ γρήγορα και αρμονικά.
Επίσης, έχει υπέροχο και διακριτικό άρωμα.

Βρείτε την σε Προσφορά Γνωριμίας -7€ στην κατηγορία Φυσικά Καλλυντικά!

 

25.07.2022 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
06.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06.03.2024 ΜΕΛΕΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ