PRINT

Be Keto, Be Cool, Be Sexy!

Και ήρθε η ώρα που πολλοί περιμένατε, αν κρίνουμε από τις πολλές αποθηκεύσεις στις αναρτήσεις που κάναμε στο instagram!

Ήρθε η ώρα της Be Keto!

Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι για την πλούσια γκάμα, για τη φοβερή συνεργασία που έχουμε ήδη με την εταιρεία και ευχόμαστε να προκαλέσει τον ίδιο ενθουσιασμό και σε σας η υπέροχη γεύση, το υπέροχο design, και να κάνει τη διαδρομή σας στον υγιεινό τρόπο ζωής της low carb και Keto διατροφής ακόμα πιο συναρπαστική και εύκολη!

Ξεκινώντας την κετογονική διατροφή πριν 5 χρόνια, συνάντησα πολλές δυσκολίες. Λίγο ο περιορισμένος χρόνος, με τη δουλειά και τα παιδιά, λίγο η αδυναμία μου να μείνω πιστή σε ένα πρόγραμμα, να μετράω γραμμάρια, κατέληξα αρκετές φορές στο να τα παρατήσω. Και φυσικά αυτό είχε συνέπεια στην υγεία μου, τη συγκέντρωση μου, την κούραση μου. Ανακαλύπτοντας λοιπόν την πλούσια γκάμα της Be Keto, κατάλαβα ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα. Αλλά βρήκαν τη λύση!!

Ας δούμε μαζί ποια είναι η Be Keto!

Η ιδέα της Be Keto ξεκίνησε στην Αγγλία, ευδοκίμησε στην Πολωνία και επεκτείνεται πλέον σε πάνω από 10 χώρες!

Στα προϊόντα της θα βρείτε ότι σας χρειάζεται για την κετογονική διατροφή.

Καθώς τα λιπαρά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τις διατροφές χαμηλών υδατανθράκων, η Be Keto έδωσε μεγάλη βάση σε αυτό το κομμάτι.

Μπορείτε να βρείτε MCT C8+C10, MCT C8 σε υγρή μορφή, για να προσθέσετε στον καφέ, το επιδόρπιο η ακόμα και τη σαλάτα.

Mια εξαιρετική σειρά από MCT σε σκόνη 300gr, σε διάφορες γεύσεις, κάνει τη λήψη MCT δυνατή και από όσους έχουν προβλήματα με την πέψη των λιπών! Με τόσες γεύσεις δε βαριέσαι ποτέ!

Προχωράμε στο αγαπημένο Collagen , που στην περίπτωση της Be Keto δεν είναι ένα απλό κολλαγόνο! Είναι κολλαγόνο από ζώα ελευθέρας βοσκής, μαζί με MCT!
Συνιστάται για χρήση κατά την περίοδο της αυξημένης σωματικής άσκησης, για να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, καθώς και ως ένα καθημερινό συμπλήρωμα κατά τη διάρκεια μιας κετογονικής δίαιτας.
Προσθέστε το σε φυτικό γάλα, στον καφέ ή σε ένα ρόφημα με χαμηλούς υδατάνθρακες, αλλά και σε γλυκά πιάτα / επιδόρπια.

Οι πρωτεΐνες γάλακτος, είναι ειδικά κατασκευασμένες ώστε να είναι εύκολα ανεκτές ακόμα και από όσους έχουν δυσανεξία στην καζεΐνη. Με την προσθήκη MCT φυσικά, για μέγιστο όφελος, γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση και αύξηση, καθώς και μέγιστο όφελος στην απώλεια κιλών, καθώς ο συνδυασμός πρωτεΐνης και λίπους προκαλεί κορεσμό!

Και πάμε στα Keto Meals και Keto Shakes!
Αν είστε τόσο πολυάσχολοι, που ΔΕΝ προλαβαίνετε να ετοιμάσετε το γεύμα σας, αν ταξιδεύετε συχνά αλλά δε θέλετε να ξεφύγετε από τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, αυτή είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ λύση!! Τα shakes συνδυάζουν κολλαγόνο, πρωτεΐνη γάλακτος, MCT, ενώ στα meals προστίθενται ακόμα περισσότερες πρωτεΐνες και βιταμίνες για ένα πλήρες γεύμα!

Φυσικά δεν λείπουν τα υπέροχα snacks, cookies, μπάρες,” https://www.lifetree.gr/product-tag/beketo-chocolates/”>σοκολάτες , αλλά έχουμε και λύσεις για το πρωινό, όπως έτοιμα ψωμάκια, ζυμαρικά από konjac … μαρμελάδες και αλείμματα!!
Όλα κατάλληλα για διατροφή χαμηλών υδατανθράκων και vegan.

Σας έτρεξαν τα σάλια;;; Και εμάς!!! Δεν ξέρουμε τι να πρωτοδοκιμάσουμε!!!

Εξίσου εντυπωσιακά αλλά και υποσχόμενα να σας βοηθήσουν, ειδικά στα πρώτα σας βήματα στην κετογονική, είναι τα συμπληρώματα.
Εξωγενείς κετόνες, fat burner, ηλεκτρολύτες (σύντομα και σε μορφή πούδρας)

Είναι μια απίστευτη γκάμα, αλλά δεν μας εντυπωσίασε μόνο αυτό!
Μας εντυπωσίασε και η φιλοσοφία της Be Keto, που ταίριαξε ΑΠΟΛΥΤΑ με τη δική μας. Και όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν τι σημασία δίνω σε όλα τα προϊόντα που διαλέγω.
Η Be Keto λοιπόν δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων. Προσπαθεί να χρησιμοποιεί, όπου είναι εφικτό, βιολογικά υλικά. Ελέγχει τις διαδικασίες παραγωγής και πιστοποίησης τους. Δε χρησιμοποιεί συντηρητικά και τεχνητά αρώματα.

Μέλημά της είναι η ΚΑΘΑΡΗ ΕΤΙΚΕΤΑ. Πράγμα που δε συναντάς εύκολα, και γι’ αυτό το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή!

Be Keto, Be Cool, Be Sexy λοιπόν!

Δείτε όλη τη γκάμα εδώ!

Ειρήνη

10.06.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ