Ίνες Κακάο!
Οι φυτικές ίνες κακάο παράγονται από ψημένους καρπούς κακάο μετά από καθαρισμό, αποστείρωση και άλεση. Περιέχουν ελάχιστα λιπαρά και υδατάνθρακες, αλλά διατηρούν την γεμάτη γεύση του κακάο.
Επίσης:
• Μπορούν να αντικαταστήσουν το 50% έως 100% της σκόνης κακάο σε αρτοσκευάσματα και προϊόντα σοκολάτας, μειώνοντας έτσι τα λιπαρά του τελικού προϊόντος
• Προσφέρουν πλούσια γεύση και άρωμα κακάο
• Παρέχουν καλύτερη ομοιογένεια στη ζύμη
• Συνολικά δίνουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από την κλασική σκόνη κακάο
19.05.2022
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ