PRINT

Διαβήτης και κατάλληλα προϊόντα!

Ο διαβήτης και η σωστή διατροφή πάνε μαζί. Εξίσου σημαντικοί παράγοντες είναι η άσκηση, η φαρμακευτική συμμόρφωση και ο τακτικός έλεγχος των τιμών του σακχάρου αίματος. Στόχος είναι η καλή υγεία του οργανισμού μας.

Η LifeTree αφουγκραζόμενη τα προβλήματα που δημιουργεί ο διαβήτης σε πάρα πολύ κόσμο, έρχεται και σας προτείνει μια σειρά διατροφικών προϊόντων αλλά και συμπληρωμάτων, που θα σας βοηθήσουν.

Προϊόντα που μπορούν να καταναλωθούν από ανθρώπους με διαβήτη είναι τα παρακάτω. (Οι τίτλοι και ότι είναι σε bold γράμματα είναι link -σύνδεσμος- για το κάθε προϊόν)

Φυσικά γλυκαντικά
Τα γλυκαντικά αλλά και τα σιρόπια που θα βρείτε σε εμάς είναι κατάλληλα, δεν αυξάνουν το γλυκαιμικό σου δείκτη και σας δίνουν απεριόριστες δυνατότητες χρήσης τους στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

Άλευρα και έτοιμα μείγματα αλεύρων χαμηλών υδατανθράκων
Βρείτε μεγάλη ποικιλία σε άλευρα από σπόρους και ξηρούς καρπούς, χωρίς να χάσετε την γεύση και νοστιμιά σε παρασκευές όπως κεικ, ψωμί και πίτσα. Συνταγές μπορείτε να βρείτε στο Blog μας.

Ζυμαρικά χαμηλών υδατανθράκων
Μπορείτε να βρείτε πέννες ή σπαγγέτι από σουσάμι, λιναρόσπορο αλλά και το κλασικό konjac ή αλλιώς γλυκομαννάνη.

Σάλτσες και μαρμελάδες
Βρείτε κέτσαπ, μουστάρδα χωρίς ζάχαρη και γλουτένη, αλλά και μαρμελάδες με goji berry με ελάχιστους υδατάνθρακες.

Ελαια καρύδας, MCT και άλλα προϊόντα καρύδας
Βιολογικό ή μη, άγευστο ή με τη φυσική γεύση της καρύδας και το superfood C8 MCT oil που βοηθάει τη σωματική και ψυχική υγεία αλλά και τον έλεγχο του μεταβολισμού.

Σοκολάτες
Η ποικιλία από σοκολάτες που θα βρείτε σε εμάς είναι μεγάλη! Γάλακτος, με καρύδα και φουντούκι, λευκή, πικρή! Όλες χωρίς ζάχαρη, φτιαγμένες με φυσικά γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη.

Βασικά συμπληρώματα διατροφής
Πληθώρα βιταμινών όπως Βιταμίνη C, Βιταμίνη D, βιταμίνες του συμπλέγματος B, κολλαγόνο, αμινοξέα, προβιοτικά και μέταλλα είναι κάποια από τα βασικά συμπληρώματα που θα βρείτε σε εμάς και δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινή σας διατροφή.

_
Διαβάστε τη μελέτη μας με θέμα:
Ερυθριτόλη, ένα φυσικό γλυκό αντιοξειδωτικό, για ασθενείς με Διαβήτη

26.01.2021 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
29.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ