PRINT

Φυτικά προϊόντα!

Τα φυτά, όπως καρποί, λαχανικά, κόνδυλοι, βολβοί, ριζώματα, κομμένα άνθη, βότανα, βολβοί, φύκη , κ.α., αλλά και τα ορυκτά ήταν από τα αρχαία χρόνια σύμμαχος της υγείας του ανθρώπου. Ήταν και είναι ουσίες που έχουν μελετηθεί όσο τίποτα άλλο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πλήθος προβλημάτων υγείας.

Ο ορισμός «φυτικά προϊόντα» σημαίνει προϊόντα φυτικής προέλευσης τα οποία δεν έχουν υποστεί μεταποίηση, επεξεργασία, ούτε έχουν αποτελέσει αντικείμενο απλής προπαρασκευής και δεν περιέχουν χημικές ουσίες.

Ας δούμε κάποια από τα φυτικά συμπληρώματα που έχουμε επιλέξει για σας:

CURCUMIN COMPLEX
Η κουρκουμίνη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα αντιφλεγμονώδη που διαθέτει η φύση. Στο μοναδικό αυτό συμπλήρωμα συνδυάζεται με λιβάνι, τζίντζερ και μαύρο πιπέρι ενισχύοντας τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την πέψη.

Βρείτε το ΕΔΩ

BROCCOLI EXTRACT
Η σουλφοραφάνη που περιέχεται στο μπρόκολο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση, ενώ παράλληλα βοηθάει στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα.

Βρείτε το ΕΔΩ

HYALURONIC
Γνωστό για την αντιγηραντική του δράση, χάρη στο υψηλό μοριακό του βάρος το υαλουρονικο της Aportha φτάνει γρήγορα στον συνδετικό ιστό, το αρθρικό υγρό και το δέρμα ενισχύοντας την ελαστικότητα του

Βρείτε το ΕΔΩ

ANTICELL
Ένα πρωτοποριακό προϊόν με εκχυλίσματα φυσικών προϊόντων, τα οποία εξάγονται από μαύρο ρύζι, εσπεριδοειδή, ακτινίδια και ανανά που βελτιώνει την όψη του δέρματος και μειώνει την κυτταρίτιδα!

Βρείτε το ΕΔΩ

MENOPAUSE PROTECT
Περιέχει βιταμίνη Ε και μαύρο cοhosh (σιμισιφούγκα), κόκκινο τριφύλλι, έλαιο νυχτολούλουδου, ισοφλαβόνες σόγιας και ιχθυέλαιο και βοηθάει στη μείωση των συμπτωμάτων την εμμηνόπαυσης και του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών.

Βρείτε το ΕΔΩ

INULIN
Η ινουλίνη είναι ένας φρουκτοολιγοσακχαρίτης (FOS), μια διαλυτή πρεβιοτική ίνα που είναι ανθεκτική στην πέψη και φτάνει στο παχύ έντερο ουσιαστικά άθικτη. Βοηθά στη διατήρηση της υγείας και της λειτουργίας του εντέρου αποτελεί τροφή για τα καλά του βακτήρια και βοηθάει στον πολλαπλασιασμό τους.

Βρείτε το ΕΔΩ

BIOCIDIN LIQUID
Το Biocidin είναι ένας συνεργιστικός συνδυασμός βοτανων που στοχεύει σε ολόκληρο το γαστρεντερικό σωλήνα και υποστηρίζει την ισορροπία των βακτηριδίων για υγιή χώνεψη. Τα βότανα που περιέχει έχουν επίσης συστημικές εφαρμογές σε μικροβιακές μολύνσεις οπουδήποτε συμβαίνουν.

Βρείτε το ΕΔΩ και ΕΔΩ

NATTOKINASE
Η ναττοκινάση ή nattokinase είναι ένα προϊόν ζύμωσης από το φυτό natto. Δρα στο καρδιαγγειακό σύστημα μειώνοντας την πιθανότητα να εμφανιστούν θρόμβοι στο αίμα και αθηροσκλήρωση.

Βρείτε το ΕΔΩ

PREMIUM OPC
Ένα συμπλήρωμα βασισμένο σε εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού της Γαλλίας. Παρέχει μέγιστη αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση. (Αποκλειστικά με εκχύλισμα από λευκά σταφύλια Pinot και Chardonnay)

Βρείτε το ΕΔΩ

G.I. DETOX
Το G.I. Detox της Bio-Botanical Research είναι μια φόρμουλα με Ζεόλιθο, Ενεργό άνθρακα, Αλόη Βέρα, Πυρίτιο, Πηκτίνη Μήλου, Χουμικό / Φουλβικό Οξύ, που βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και υποστηρίζει τη μικροβιακή ισορροπία

Βρείτε το ΕΔΩ

ANTI GREY
Το ιδανικό συμπλήρωμα για μαλλιά που έχουν αρχίσει να γκριζάρουν! Η μελανίνη που περιέχει το συμπλήρωμα, από τρίχα μαύρου πρόβατου, αυξάνει το χρωματισμό των τριχών. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από χρήση 4 μηνών.

Βρείτε το ΕΔΩ

MINERAL PLUS
Παρασκευάζεται με προσεκτική ανάμιξη της οργανικής σκόνης από φύκια και της μη ενισχυμένης μαγιάς μπύρας. Η οργανική σκόνη φυκιών είναι μια φυσική πλούσια πηγή πολλών βιταμινών, ενζύμων, ανόργανων συστατικών και ιχνοστοιχείων. Η μη ενισχυμένη μαγιά ζυθοποιίας περιέχει βιταμίνες Β και απαραίτητα αμινοξέα, καθώς και μεταλλικά στοιχεία όπως κάλιο και μαγνήσιο.

Βρείτε το ΕΔΩ

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

_
Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας ιατρός.

19.02.2021 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
06.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06.03.2024 ΜΕΛΕΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ