PRINT

GAL, συμπληρώματα διατροφής κορυφαίας ποιότητας!

H GAL είναι μια ουγγρική εταιρεία συμπληρωμάτων με έτος ίδρυσης το 2019.

Σκοπός της είναι να προσφέρει στον καταναλωτή οικονομικά συμπληρώματα βασισμένα σε διεθνή έρευνα και από υλικά που είναι απόλυτα εναρμονισμένα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, περνώντας τα από αυστηρούς ελέγχους για την ποιότητα τους.

1. Glycine
Η γλυκίνη είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται στη μεγαλύτερη ποσότητα στις πρωτεΐνες κολλαγόνου.
Βοηθάει στην υγεία του δέρματος, τη μείωση ρυτίδων, στην αποτοξίνωση (προάγει την παραγωγή γλουταθειόνης), βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, στη μακροζωία περιορίζοντας τη χρήση της μεθειονίνης από τα τρόφιμα και έτσι εξισορροπεί την αναλογία των αμινοξέων που απορροφώνται στο αίμα, αλλά χρησιμοποιείται και ως γλυκαντικό.

2. Taurin
Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ που αντιπροσωπεύει το 0,1% του βάρους του ανθρώπινου σώματος και έχει βασικό ρόλο στην υγιή λειτουργία του σώματός μας από πολλές απόψεις. Σε αντίθεση με πολλά ζώα, οι άνθρωποι έχουν χάσει την ικανότητά τους να συνθέτουν ταυρίνη, επομένως χρειαζόμαστε μια εξωτερική (διατροφική) πηγή για να διατηρήσουμε το επαρκές επίπεδο της.
Βοηθάει στις ασθένειες των ούλων, στη βελτίωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας, στην αθλητική απόδοση προστατεύοντας από τραυματισμούς και μυϊκούς πόνους, στη μείωση των εμβοών, στο μεταβολισμό της γλυκόζης και στην παραγωγή χολής.

3. Magnesium L-lactate
Το L- γαλακτικό μαγνήσιο είναι το άλας του μαγνησίου που σχηματίζεται με L γαλακτικό οξύ.
Το γαλακτικό μαγνήσιο είναι αποτελεσματικό ως συμπλήρωμα διατροφής και πιθανώς πιο ήπιο για το πεπτικό σας σύστημα σε σχέση με άλλες μορφές μαγνησίου. Μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για όσους δεν ανέχονται άλλες μορφές ή χρειάζεται να λάβουν ιδιαίτερα μεγάλες δόσεις.

4. Magne-C
Το ασκορβικό μαγνήσιο είναι το άλας μαγνησίου της βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ). Πολύ σπάνια προκαλεί χαλαρά κόπρανα, έχει εξαιρετικό βαθμό απορρόφησης και είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C. Είναι λιγότερο όξινη και ξινή από την παραδοσιακή βιταμίνη C, καθιστώντας την ιδανική για παιδιά, αλλά και άτομα που δυσκολεύονται να καταπιούν κάψουλες, καθώς μπορεί να διαλυθεί σε υγρά.

• Βιταμίνη C:
Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, προλαμβάνει μυϊκούς τραυματισμούς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Σε υψηλή δόση έχει: αντιιικές δράσεις, αναζωογονητικό αποτέλεσμα, οξίνιση των ούρων (λόγω αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη ορισμένων τύπων πέτρας στα νεφρά, ωστόσο, όταν ο στόχος είναι η αλκαλοποίηση των ούρων, συμβαίνει το αντίθετο).

• Μαγνήσιο:
Βελτιώνει την απόδοση των μυών στα αθλήματα, αποτρέπει τις μυϊκές κράμπες, αυξάνει την αναγέννηση των μυών, προάγει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού, αποτρέπει καρδιαγγειακά προβλήματα, εξουδετερώνει την ασβεστοποίηση (εναπόθεση ασβεστίου), υποστηρίζει τους καρδιακούς μύες, συμβάλει κατά του στρες, στον καλύτερο ύπνο, σε καθαρότερη σκέψη και δίνει περισσότερη ενέργεια.

Θα βρείτε όλα τα προϊόντα της GAL στην κατηγορία Συμπληρώματα!

16.12.2021 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
08.11.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Κλασσική κρεμ μπρουλέ ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Η κλασσική Crème brûlée με υλικά Sukrin, εμπνευσμένη από τον διατροφολόγο Καραμανίδη Βασίλη! Μπορείτε να τον βρείτε στο instagram: @vkaramanidis_dietitian και στη σελίδα του διατροφολογικού κέντρου https://vknutrition.gr/… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ