PRINT

Γιατί να δοκιμάσετε το Galactomune

Το Galactomune είναι ένα συμπλήρωμα της Klaire Labs με γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες.
Οι γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες αποτελούνται από σάκχαρα που βρίσκονται στα γαλακτοκομικά προϊόντα, στα φασόλια και σε ορισμένα λαχανικά. Χρησιμοποιούνται ευρέως για την παραγωγή τροφίμων (κυρίως ως γλυκαντικό) και φαρμάκων.

Οι γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες έχουν φανεί αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας, του άσθματος, του εκζέματος, των ιώσεων, των τροφικών αλλεργιών, της οστεοπόρωσης, των κολικών, της δυσκοιλιότητας, της διάρροιας, των πεπτικών διαταραχών, του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, της ελκώδους κολίτιδας, της νόσου του Crohn, του καρκίνου του παχέος εντέρου και του ορθού.

Χρησιμοποιούνται επίσης ως πρεβιοτικά, ως τροφή δηλαδή για τα «καλά» βακτήρια στο έντερο, που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και στην αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων, καθώς και στην ψυχική υγεία.

Οι γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες περνούν άπεπτοι στο κόλον και αυξάνουν τη μάζα του εντέρου προάγοντας την ανάπτυξη ευεργετικών βακτηρίων που δρουν προστατευτικά με όλα τα παραπάνω οφέλη.

Δοκιμάστε κι εσείς το Galactomune και απόλαυστε τις ευεργετικές του ιδιότητες!


Θα βρείτε το Galactomune της Klaire Labs εδώ

24.01.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
06.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06.03.2024 ΜΕΛΕΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ