PRINT

Η Sukrin στο περιοδικό «OK»!

Στο τεύχος Οκτωβρίου 2018 του περιοδικού «OK» γίνεται αναφορά στη Sukrin μας και συγκεκριμένα για το Protein Bread Mix!

_
Ευχαριστούμε θερμά την Ελένη Τζαβάρα.

24.10.2018 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
08.11.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Κλασσική κρεμ μπρουλέ ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Η κλασσική Crème brûlée με υλικά Sukrin, εμπνευσμένη από τον διατροφολόγο Καραμανίδη Βασίλη! Μπορείτε να τον βρείτε στο instagram: @vkaramanidis_dietitian και στη σελίδα του διατροφολογικού κέντρου https://vknutrition.gr/… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ