PRINT

Ίνες μήλου και αλμπουμίνη αυγού!

Δύο ακόμα προϊόντα της αγαπημένης NOCARB προστέθηκαν στην λίστα μας!

Οι ίνες μήλου, είναι ένα προϊόν που προέρχεται από αποξηραμένη σκόνη μήλου, και περιέχει μεγάλο ποσοστό φυτικών ινών (μέχρι και 60% ανα μερίδα). Χρησιμοποιείστε το όπου θέλετε αν δώσετε γεύση μήλου ή θέλετε να αυξήσετε τις φυτικές ίνες μειώνοντας ταυτόχρονα τους υδατάνθρακες.

Χρησιμοποιήστε το αντί για αλεύρι σε γλυκά (π.χ. κέικ) ή 1-2 κουταλιές της σούπας σε ροφήματα (χυμοί, μιλκσέικ κλπ.).

Η αλμπουμίνη αυγού αποτελεί συμπυκνωμένη μορφή πρωτεΐνης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη ζαχαροπλαστική, σε σούπες, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, σε σπιτική μαγιονέζα όπως επίσης και σε πρωτεϊνικά ρόφημα. Η απουσία υγρασίας στο προϊόν το κάνει ιδανικό για όλες τις παρασκευές!

Βρείτε τις ίνες μήλου εδώ
Βρείτε την αλμπουμίνη εδώ 

24.07.2019 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
08.11.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Κλασσική κρεμ μπρουλέ ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Η κλασσική Crème brûlée με υλικά Sukrin, εμπνευσμένη από τον διατροφολόγο Καραμανίδη Βασίλη! Μπορείτε να τον βρείτε στο instagram: @vkaramanidis_dietitian και στη σελίδα του διατροφολογικού κέντρου https://vknutrition.gr/… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ