PRINT

Κάνναβη! Το παρεξηγημένο φυτό.

Η κάνναβη εδώ και χρόνια είναι ένα παρεξηγημένο φυτό και προϊόν. Τον τελευταίο χρόνο όμως η ενημέρωση βοήθησε να μάθουμε ότι είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, η οποία περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό. Έχει την ιδανική αναλογία ωμέγα 3 και ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε και ιχνοστοιχεία.

Ειδικά πρέπει να αναφέρουμε ότι τα ωμέγα λιπαρά που περιέχει σε μεγάλη ποσότητα είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βοηθούν την ανάπτυξη και τη λειτουργία του εγκεφάλου και βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματος, καθιστώντας το πιο “ελαστικό”.

Αξίζει λοιπόν να δοκιμάσουμε αν μας αρέσει η έντονη γεύση της κάνναβης και να την εισάγουμε στην καθημερινή μας διατροφή!

Σε εμάς θα βρείτε:

Αλεσμένους σπόρους κάνναβης (πρωτεΐνη) από την Paleolit, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει κάποια ποσότητα από το αλεύρι που χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας για να προσθέσετε σε αυτές επιπλέον θρεπτικά συστατικά και γεύση!

Αποφλοιωμένους σπόρους κάνναβης Ola bio, πλούσιοι στα απαραίτητα για τον οργανισμό λιπαρά οξέα, Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6. Περιέχουν μαγνήσιο, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση καλής υγείας σε περιόδους αυξημένου άγχους και έντονης επαγγελματικής φόρτισης. Περιέχουν επίσης μεταλλικά στοιχεία όπως ασβέστιο, κάλιο, και σίδηρο και αποτελούν μια πολύ καλή πηγή βιταμίνης Ε.

 

Βρείτε εδώ όλα τα προϊόντα κάνναβης!

29.07.2021 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
06.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06.03.2024 ΜΕΛΕΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ