PRINT

Κηραλοιφές! Με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά!

Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το “Κελάρι της Μονής”. Οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ, παράγουν προϊόντα με αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, με πρώτες ύλες που καλλιεργούνται στην περιοχή της μονής.

Η κηραλοιφή είναι μια αλοιφή που αποτελείται από αγνά φυτικά υλικά. Υπάρχουν 300 ουσίες στο κερί της μέλισσας και σε συνδυασμό με αγνό ελαιόλαδο δίνουν ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά που τρέφουν και τονώνουν το δέρμα, όπως επίσης βοηθούν την ελαστικότητά του.

Η κηραλοιφή έχει καταπραϋντική, αντιβιοτική, επουλωτική, αντιφλογιστική, αντιψυκτική, μαλακτική και αντιγραφική δράση. Χρησιμοποιείται σε καψίματα, κοψίματα, συγκάματα, σκασμένα χείλη, σε όλο το σώμα.

Η γνήσια φυσική κηραλοιφή θεωρείται ένα από τα πιο θαυματουργά φυσικά σκευάσματα!

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της κηραλοιφής. Άλλες είναι με βάμματα (αλκοόλη με διάφορα βότανα) άλλες με αιθέρια έλαια και άλλες με φυσικές πρώτες ύλες, όπως η μαστίχα, το μέλι, το άσπρο λιβάνι και άλλα φυσικά προϊόντα.

Βρείτε εδώ όλες τις κηραλοιφές!

_
Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός.

06.04.2020 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
06.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06.03.2024 ΜΕΛΕΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ