PRINT

Μένουμε Σπίτι. Ακούς; Μένουμε Σπίτι!

#Μένουμε_Σπίτι για το καλό όλων μας.

Στην LifeTree προτεραιότητα έχει η σωστή διατροφή για μια υγιή ζωή. Έχετε ήδη ακούσει πάρα πολλές φορές τα μέτρα προφύλαξης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας. Για αυτό το λόγο προτρέπουμε όλους τους πελάτες μας να μείνουν σπίτι. Είναι πλέον θέμα ζωτικής σημασίας να ακολουθήσουμε όλοι μας τις οδηγίες αυτές, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά τη λειτουργία μας, ετοιμάζοντας και στέλνοντας τις παραγγελίες σας στο χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να βγείτε εκτός σπιτιού. Οι παραγγελίες που θα εκτελούνται θα είναι αυτές που θα γίνονται μόνο μέσω του E-Shop μας και για αποστολή μόνο με κούριερ, όχι παραλαβή από το κατάστημα μας.

Μένουμε σπίτι και κάνουμε πράγματα που λόγω της καθημερινής μας ρουτίνας έχουμε ξεχάσει. Παίζουμε με τα παιδιά μας είτε επιτραπέζια είτε ηλεκτρονικά παιχνίδια, μαγειρεύουμε υγιεινά και δεν τρώμε από έξω έτοιμο fast-food, βλέπουμε ταινίες και σειρές, διαβάζουμε το βιβλίο που δεν τελειώσαμε πέρσι το καλοκαίρι, φτιάχνουμε και οργανώνουμε τα ρούχα στις ντουλάπες και τα συρτάρια μας, τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας που έχουμε παραμελήσει…
Είναι δεκάδες αυτά που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι μας, εκτός από υπομονή μέχρι να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος. Ο καθένας μας πρέπει να είναι υπεύθυνος για τον ίδιο αλλά και τον συνάνθρωπό του.

Ηρεμία, όχι άγχος και όλα θα πάνε καλά! Ο πανικός δε βοηθάει.

14.03.2020 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
06.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06.03.2024 ΜΕΛΕΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ