PRINT

Νέα συνεργασία με την εταιρεία Witsenburg για τα προϊόντα Omega&More!

Στην αναζήτηση ενός αξιόπιστου συνεργάτη με σταθερό ποιοτικά προϊόν έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με την εταιρεία WItsenburg!

Τα νέα προϊόντα βιολογικό λάδι καρύδας, canadian essence και Perfect Balance είναι πλέον στα γραφεία μας και περιμένουν να τα δοκιμάσετε!
Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ 

Τι το ξεχωριστό μας προσφέρει η εταιρεία αυτή;

ΠΡΟΣΙΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Witsenburg natural products προσπαθεί να παρέχει προσιτά προϊόντα στα οποία δίνουμε μεγάλη σημασία στη φροντίδα των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Θέλουμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας με ειλικρίνεια για τα προϊόντα μας και δεν χρησιμοποιούμε παραπλανητικές μεθόδους διαφήμισης ή συσκευασίας. Η αναζήτηση για προϊόντα καρύδας βασίστηκε στο βιβλίο «Γεγονότα για τα λίπη» της ανεξάρτητης επιστήμονας Δρ. Mary G. Only. Αυτή η περιεκτική εργασία αναφοράς, στην οποία εξηγούνται όλες οι πτυχές των λιπών, συνέβαλε σημαντικά στην ευαισθητοποίηση και τον εμπλουτισμό των γνώσεων των καταναλωτών σχετικά με τη χρήση των λιπών στα τρόφιμα. Η Witsenburg δίνει μεγάλη βάση στην επίγνωση των καταναλωτών.

Τα φυσικά προϊόντα witsenburg είναι στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και χρησιμοποιεί βιολογικές και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για τα προϊόντα της. Ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής Martien Witsenburg επιλέγει από το 1994 μόνος του τους προμηθευτές και τους επισκέπτεται προσωπικά για να ελέγξει την προέλευση των προϊόντων. Ζει και εργάζεται εν μέρει στην Ολλανδία και εν μέρει στις Φιλιππίνες και έχει επίσης γραφείο εκεί.

Αναφέρουν σχετικά στο site τους τις βασικές τους αρχές:

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι υψίστης σημασίας για τα φυσικά προϊόντα του Witsenburg. Υποστηρίζουμε ειδικά κοινωνικά έργα με νόημα για άτομα που έχουν ανάγκη. Το 2012, ως παραγωγός, κυκλοφορήσαμε την ταινία μεγάλου μήκους Lilet Never Happened για να υποστηρίξουμε τον αγώνα κατά της παιδικής πορνείας. Η ταινία, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός άστεγου παιδιού από τις Φιλιππινέζους, που καταλήγει στην παιδική πορνεία, έχει ήδη λάβει 17 διεθνή βραβεία κύρους. Υποστηρίξαμε τα θύματα στις περιοχές που επλήγησαν από τον τυφώνα Haiyan με συσκευασίες τροφίμων και Waka Wakas (ηλιακός λαμπτήρας και φορτιστής). Τέλος, δεσμευόμαστε για καλύτερη προστασία και ευκαιρίες για άπορα και άστεγα παιδιά. Γίναμε χορηγοί στους αγώνες  Street Child World Cup  (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για άστεγα παιδιά) και τη συμμετέχουσα ομάδα κοριτσιών των Φιλιππίνων κατά τη διάρκεια αυτών των παγκοσμίων πρωταθλημάτων στο Ρίο. Ευτυχώς, η ηλικία για σεξ στις Φιλιππίνες έχει πλέον αυξηθεί από τα 12 στα 16 έτη βάσει νόμου.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σημαντικό σημείο εκκίνησης στη συνεργασία με τους προμηθευτές μας είναι η καλή φροντίδα για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Η απασχόληση για τον τοπικό πληθυσμό και οι καλές συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους είναι σημαντικά σημεία προσοχής για εμάς. Μία από τις αρχές μας είναι: ανθρώπινο δυναμικό πάνω από μηχανές. Η βιολογική πιστοποίηση των προϊόντων μας εγγυάται μια μέθοδο παραγωγής με σεβασμό στη φύση, χωρίς χημικά φυτοφάρμακα ή λιπάσματα. Στην Ολλανδία, δραστηριοποιούμαστε βιώσιμα με ηλεκτρικά μέσα μεταφοράς, ηλιακούς συλλέκτες και ηλεκτρικά σημεία φόρτισης στο γραφείο μας στο Roelofarendsveen. Στα ανατολικά της Ολλανδίας, έχουμε επενδύσει οικονομικά στη διατήρηση της φυσικής γης. Αλλά και στον Συνεταιρισμό Odin.Μια αλυσίδα από 34 βιολογικά delicatessen.

Πίσω λοιπόν από την εταιρεία Witsenburg υπάρχει σεβασμός! Για τον εργαζόμενο, για τη φύση αλλά και τον καταναλωτή! Και φυσικά εμείς ως LifeTree χαιρόμαστε πολύ για αυτή τη συνεργασία διότι είναι και δικοί μας βασικοί στόχοι.

23.03.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ