PRINT

Πώς θα αποφύγω την επίγευση της στέβια;

Η αλλαγή της διατροφής σε μια διατροφή χωρίς καθόλου ζάχαρη για προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης, τα αυτοάνοσα, η ενδομητρίωση μπορεί να φαίνεται αδύνατη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους έχουν μια τάση προς γλυκές γεύσεις. Ενώ πολλά υποκατάστατα είναι εξίσου βλαβερά με τη ζάχαρη, η στέβια είναι μια καλή εναλλακτική. Αλλά για να διαλέξουμε μια καθαρή στέβια, πρέπει να διαβάσουμε τα συστατικά καθώς πολλές έχουν πρόσθετα.

Η στέβια σε πολλούς αφήνει μια κρύα ή πικρή ή μια πολύ γλυκιά επίγευση και ότι σε αντίθεση με τα περισσότερα γλυκαντικά δε “στέκεται” γευστικά πολύ καλά από μόνη της.

Ας δούμε κάποιες προτάσεις για να βελτιώσουμε αυτή την επίγευση.

Οι περισσότεροι που έχουν πειραματιστεί με τη χρήση της στέβιας συμφωνούν ότι σε υγρή μορφή είναι πιο εύγευστη. Έτσι, η υγρή στέβια όπως της Sukrin είναι εξαιρετική λύση λόγω της καθαρότητας σύστασης, αλλά και λόγω του ότι η Sukrin έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων υγρής στέβιας σε υπέροχες γεύσεις όπως καραμέλα, βανίλια και μαύρη σοκολάτα!

Επιπλέον, ο συνδυασμός της στέβια με την ερυθριτόλη είναι ό,τι πιο κοντινό γευστικά στην κοινή μας ζάχαρη. Τα προϊόντα Sukrin είναι η απάντηση σε αυτή την ανάγκη καθώς συνδυάζοντας σε άψογη αναλογία τη στέβια με την ερυθριτόλη δίνουν ένα εύγευστο αποτέλεσμα διατηρώντας ταυτόχρονα τις θερμίδες μηδενικές και τον γλυκαιμικό δείκτη χαμηλό.


Βρείτε όλα τα φυσικά γλυκαντικά εδώ!

24.11.2022 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
06.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06.03.2024 ΜΕΛΕΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ