Sukrin Syrup! Είναι νέο, ωραίο και ακαταμάχητο!
Το νέο και ανανεωμένο σιρόπι της Sukrin είναι εδώ και μάλιστα σε 3 μοναδικές γεύσεις, χωρίς ζάχαρη και γλουτένη!
• Sukrin Syrup Gold!
Είναι ο αντικαταστάτης τόσο του Fiber Syrup Gold όσο και του Clear. Έχει το ίδιο επίπεδο γλυκύτητας με το Fiber Syrup Gold, καθιστώντας το ελαφρώς πιο γλυκό από το Clear Fiber Syrup. Είναι ουδέτερα γλυκό και είναι ιδανικό για χρήση ως συστατικό στο ψήσιμο και το μαγείρεμα.
• Sukrin Syrup Caramel!
Έχει υπέροχη γεύση καραμέλας και είναι ιδανικό με παγωτό, γιαούρτι, τηγανίτες, φρούτα (πχ μούρα) και μια σειρά από διάφορα επιδόρπια.
• Sukrin Syrup Maple!
Eίναι σιρόπι σφενδάμνου και είναι μια εξαιρετική επιλογή με μειωμένες θερμίδες και υδατάνθρακες. Το χρησιμοποιείται όπου θα χρησιμοποιούσατε κανονικά σιρόπι σφενδάμου.
ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ ΕΔΩ!
_
Η νέα σειρά της Sukrin, Sukrin Syrup αποτελείται από σιρόπια χωρίς ζάχαρη, χαμηλών θερμίδων, χωρίς γλουτένη, από διαλυτές ίνες καλαμποκιού, ερυθριτόλη, σορβιτόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης και μελάσα. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα δεν αυξάνει τη γλυκόζη στο αίμα και προστατεύει την υγεία των δοντιών. Επίσης, οι πρεβιοτικές ίνες που περιέχει υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου.
• Κάτω από 2% σάκχαρα (!!!)
• Χωρίς ίχνη γλουτένης – Κατάλληλα για κοιλιοκάκη και για διαβητικούς
• Έχουν μόνο το 50% των θερμίδων σε σχέση με το μέλι η άλλα σιρόπια
-/ Οι υδατάνθρακες στο Sukrin Syrup Gold αποτελούνται κυρίως από πολυόλες που απορροφώνται αργά από το σώμα, ενώ δεν προκαλούν αύξηση στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.
-/ Η σορβιτόλη, η οποία είναι πολυόλη όπως η ερυθριτόλη, χρησιμοποιείται σε μικρό ποσοστό για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή γεύση και συνοχή – η χρήση αποκλειστικά Sukrin θα προκαλούσε κρυστάλλωση του σιροπιού. Διαβάστε μελέτη που δείχνει ότι η σορβιτόλη έχει χαμηλή GI
_
Οφέλη της διαλυτής ίνας καλαμποκιού για την υγεία
• Υποστηρίζει υγιή επίπεδα γλυκόζης στο αίμα μειώνοντας τη μεταγευματική γλυκαιμική απόκριση.
• Έχει πρεβιοτικές ιδιότητες, που τονώνουν την ανάπτυξη και δραστηριότητα συγκεκριμένων βακτηρίων καθώς και την παραγωγή λιπαρών οξέων βραχείας αλυσίδας που υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου.
• Μπορεί να υποστηρίξει την υγεία των οστών αυξάνοντας την απορρόφηση ασβεστίου
• Προωθεί τη συχνή λειτουργία του εντέρου και παράγει λιγότερους αρνητικούς μεταβολίτες περιττωμάτων. (αρνητικά βακτήρια)
• Είναι καλά ανεκτό ακόμη και σε υψηλά επίπεδα πρόσληψης (40 gr ημερησίως σε μια δόση και 65 gr / ημέρα σε πολλαπλές δόσεις) και έχει καλύτερη συνολική ανοχή από την ινουλίνη ή το FOS.