PRINT

Νέο Προϊόν! Βιολογικό εκχύλισμα βανίλιας!

Ένα πραγματικά κορυφαίο και premium προϊόν ήρθε να ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τα προϊόντα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!
Το πιστοποιημένο βιολογικό εκχύλισμα βανίλιας της εταιρείας Nielsen Massey, είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας επιλεγμένους λοβούς που καλλιεργούνται στο νησί Bourbon της Μαδαγασκάρης.

Η διαδικασία ψυχρής εκχύλισης διατηρεί τις περισσότερες από 300 ενώσεις γεύσης της βανίλιας, με αποτέλεσμα ένα γευστικό προφίλ γεμάτο, γλυκό, κρεμώδες και απαλό με βελούδινους τόνους. Είναι η τέλεια βανίλια για όλες τις χρήσεις για γεύση και συνέπεια τόσο σε ζεστές όσο και σε κρύες εφαρμογές!

Η πιστοποιημένη βανίλια καλλιεργείται από μικρούς αγρότες στις αναπτυσσόμενες χώρες που λαμβάνουν δίκαιη αμοιβή και χρησιμοποιούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές. Οι διαδικασίες Fairtrade συμβάλλουν στην προώθηση βιώσιμων κοινοτήτων που παράγουν βανίλια και προστατεύουν το περιβάλλον. Η πιστοποιημένη βανίλια καλλιεργείται στη σκιά και συνδυάζεται με άλλες καλλιέργειες, βοηθώντας στην προστασία από τη διάβρωση και την αποψίλωση των δασών.

Μια κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας (15 ml) ισούται με ένα ολόκληρο λοβό βανίλιας.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!

_

Πιστοποιήσεις:
USDA Organic από την QAI (Quality Assurance International)
GMO-free Πιστοποιημένο χωρίς γενετικά τροποποιημένα υλικά από την BioChecked ™
Λοβοί πιστοποιημένοι από την FLOCERT, έναν παγκόσμιο οργανισμό πιστοποίησης και επαλήθευσης της Fairtrade
Πιστοποίηση Kosher
Πιστοποίηση χωρίς γλουτένη

16.04.2021 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
06.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06.03.2024 ΜΕΛΕΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ