PRINT

Ζάχαρη Καρύδας!

Γνωρίζατε ότι η ζάχαρη καρύδας έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη (35) από τη κλασική λευκή ζάχαρη (60-65);
Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι δεν αυξάνει τόσο τη γλυκόζη του αίματος στον οργανισμό!

Η ζάχαρη καρύδας δεν έχει τη γεύση της ινδικής καρύδας! Προέρχεται από το χυμό βιολογικών μπουμπουκιών ανθέων από τον φοίνικα καρύδας και όχι από τον καρπό.
Ο χυμός βράζει σε μέτρια φωτιά για να εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του σε νερό. Το τελικό προϊόν είναι η ζάχαρη καρύδας, η οποία έχει χρώμα καραμέλας και έχει γεύση παρόμοια με την καστανή ζάχαρη.

Βρείτε την εδώ!

09.09.2021 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
03.05.2025 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
03.05.2025 ΜΕΛΕΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
Chat with us on Viber