Ζάχαρη Καρύδας!
Γνωρίζατε ότι η ζάχαρη καρύδας έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη (35) από τη κλασική λευκή ζάχαρη (60-65);
Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι δεν αυξάνει τόσο τη γλυκόζη του αίματος στον οργανισμό!
Η ζάχαρη καρύδας δεν έχει τη γεύση της ινδικής καρύδας! Προέρχεται από το χυμό βιολογικών μπουμπουκιών ανθέων από τον φοίνικα καρύδας και όχι από τον καρπό.
Ο χυμός βράζει σε μέτρια φωτιά για να εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του σε νερό. Το τελικό προϊόν είναι η ζάχαρη καρύδας, η οποία έχει χρώμα καραμέλας και έχει γεύση παρόμοια με την καστανή ζάχαρη.
09.09.2021
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ