PRINT

Ζάχαρη Καρύδας!

Γνωρίζατε ότι η ζάχαρη καρύδας έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη (35) από τη κλασική λευκή ζάχαρη (60-65);
Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι δεν αυξάνει τόσο τη γλυκόζη του αίματος στον οργανισμό!

Η ζάχαρη καρύδας δεν έχει τη γεύση της ινδικής καρύδας! Προέρχεται από το χυμό βιολογικών μπουμπουκιών ανθέων από τον φοίνικα καρύδας και όχι από τον καρπό.
Ο χυμός βράζει σε μέτρια φωτιά για να εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του σε νερό. Το τελικό προϊόν είναι η ζάχαρη καρύδας, η οποία έχει χρώμα καραμέλας και έχει γεύση παρόμοια με την καστανή ζάχαρη.

Βρείτε την εδώ!

09.09.2021 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
08.11.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Κλασσική κρεμ μπρουλέ ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Η κλασσική Crème brûlée με υλικά Sukrin, εμπνευσμένη από τον διατροφολόγο Καραμανίδη Βασίλη! Μπορείτε να τον βρείτε στο instagram: @vkaramanidis_dietitian και στη σελίδα του διατροφολογικού κέντρου https://vknutrition.gr/… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ