PRINT

Ζάχαρη Καρύδας!

Γνωρίζατε ότι η ζάχαρη καρύδας έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη (35) από τη κλασική λευκή ζάχαρη (60-65);
Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι δεν αυξάνει τόσο τη γλυκόζη του αίματος στον οργανισμό!

Η ζάχαρη καρύδας δεν έχει τη γεύση της ινδικής καρύδας! Προέρχεται από το χυμό βιολογικών μπουμπουκιών ανθέων από τον φοίνικα καρύδας και όχι από τον καρπό.
Ο χυμός βράζει σε μέτρια φωτιά για να εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του σε νερό. Το τελικό προϊόν είναι η ζάχαρη καρύδας, η οποία έχει χρώμα καραμέλας και έχει γεύση παρόμοια με την καστανή ζάχαρη.

Βρείτε την εδώ!

09.09.2021 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διαβάστε επίσης
05.08.2022 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
03.08.2022 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ