Αφράτη Αμυγδαλόπιτα!
Η αμυγδαλόπιτα είναι ένα γλυκό που προέρχεται από τα Βασιλικά της όμορφης Μυτιλήνης! Εμείς θα σας δείξουμε μια πολύ εύκολη στην εκτέλεση συνταγή για να φτιάξετε μια αφράτη και ελαφριά αμυγδαλόπιτα χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο μας marzipan (έτοιμη αμυγδαλόπαστα)!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
(για 10 μερίδες)
• 800gr Sukrin Marzipan (4 συσκευασίες)
• 8 αυγά
• 200gr αγελαδινό βούτυρο μισο-λιωμένο
• 50gr Sukrin Fiberfin
• 4 κουτ. αμύγδαλο φιλέ ή και Sukrin Icing
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε την αμυγδαλόπαστα και τη χτυπάμε ωστε να μαλακώσει
• Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν
• Προσθέτουμε το βούτυρο και το Fiberfin
• Στρώνουμε ένα ταψί 22 εκ με αντικολλητικό χαρτί. Αδειάζουμε το μείγμα και πασπαλίζουμε προαιρετικά με το αμύγδαλο φιλέ
• Ψήνετε στους 160 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει, ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με την Sukrin melis
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανα μερίδα με το φιλέ αμυγδάλου:
Θερμίδες 322kcal -Υδατάνθρακες 25gr εκ των οποίων Σάκχαρα 2gr -Φυτικές ίνες 25gr -Λίπος 20gr -Πρωτεΐνη 12gr