Αλατισμένα μπισκότα αμυγδάλου με σουσάμι!
Αλμυρά μπισκότα χωρίς γλουτένη ιδανικά για να συνοδεύσουν χαλαρές στιγμές παρέα με κρασί και τυρί!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατέψτε καλά τα ξηρά υλικά και στην συνέχεια προσθέστε τα ασπράδια
• Φτιάξτε μικρές μπάλες και τοποθετήστε τες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί
• Πιέστε με υγρά δάχτυλα ωστε να γίνουν επίπεδα τα μπισκότα
• Ψήστε στους 180°C για 20′ περίπου με προσοχή για να μη καούν!
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανα 100gr:
Θερμίδες 495 Υδατάνθρακες 7 Λίπος 41 Πρωτεΐνη 20 Φυτικές ίνες 9
Χωρίς γλουτένη
Υψηλής πρωτεΐνης
Χωρίς ζάχαρη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ