PRINT

Αλατισμένα μπισκότα αμυγδάλου με σουσάμι!

Αλμυρά μπισκότα χωρίς γλουτένη ιδανικά για να συνοδεύσουν χαλαρές στιγμές παρέα με κρασί και τυρί!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 200gr αμύγδαλα (ψιλοαλεσμένα)
• 100gr σουσάμι
• 2κσ ψύλλιο
• 2 ασπράδια αυγού
• 1κγ Sukrin
• 1/2κγ αλάτι (και λίγο για πασπάλισμα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ανακατέψτε καλά τα ξηρά υλικά και στην συνέχεια προσθέστε τα ασπράδια
• Φτιάξτε μικρές μπάλες και τοποθετήστε τες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί
• Πιέστε με υγρά δάχτυλα ωστε να γίνουν επίπεδα τα μπισκότα
• Ψήστε στους 180°C για 20′ περίπου με προσοχή για να μη καούν!

..Καλή σας απόλαυση!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες ανα 100gr:
Θερμίδες 495 Υδατάνθρακες 7 Λίπος 41 Πρωτεΐνη 20 Φυτικές ίνες 9

Χωρίς γλουτένη Υψηλής πρωτεΐνης Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη!

Λαχταριστή σπανακόπιτα πλούσια σε γεύση, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και με γευστικότατο φύλλο κρούστας! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ