PRINT

Black Magic Chocolate Cake!

Ο τίτλος και μόνο κολάζει! Υπέροχο και πεντανόστιμο κέικ σοκολάτας χωρίς γλουτένη και χαμηλών υδατανθράκων. Μαγευτικό επιδόρπιο για τον “ενήλικο” ουρανίσκο!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 250gr βούτυρο
• 250gr Μαύρη σοκολάτα (χωρίς ζάχαρη)
• 1 φλιτζάνι καφέ
• 1 κγ Βανίλια Bourbon
• 120gr Sukrin Icing (άχνη)
• 4 αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Λιώνετε το βούτυρο και τη σοκολάτα με τον καφέ σε μια κατσαρόλα, σε χαμηλή θερμοκρασία ανακατεύοντας συνεχώς
• Αφαιρέστε την κατσαρόλα από το μάτι και αφήστε την να κρυώσει ελαφρά
• Ανακατέψτε μαζί τα αυγά, την Sukrin Icing και την σοκολάτα
• Ρίξτε το μείγμα σε αποσπώμενη στρογγυλή φόρμα για κέικ (20 cm) έχοντας βάλει χαρτί ψησίματος στο κάτω μέρος
• Ψήστε το κέικ στο φούρνο στους 175 βαθμούς για 50-60 λεπτά (προσέξτε να μην καεί η επιφάνεια). Ο μακρύς χρόνος ψησίματος είναι απαραίτητος επειδή το κέικ δεν περιέχει αλεύρι!
• Αφήστε το κέικ να κρυώσει εντελώς μέσα στη φόρμα, στο ψυγείο (κατά προτίμηση για 24 ώρες)
• Χαλαρώστε το κέικ από τη φόρμα κόβοντας γύρω από την άκρη με ένα κοφτερό μαχαίρι
• Σερβίρετε το κέικ σε θερμοκρασία δωματίου και πασπαλίζετε με Sukrin Icing

* Το κέικ αποθηκεύεται στο ψυγείο.

..Καλή σας απόλαυση!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες για 100gr:
Θερμίδες 343kcal -Υδατάνθρακες 1,5gr -Λίπος 34gr -Πρωτεΐνη 5gr -Φυτικές ίνες 8gr

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη!

Λαχταριστή σπανακόπιτα πλούσια σε γεύση, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και με γευστικότατο φύλλο κρούστας! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ