Camembert με Sweet Thai Chilli Sauce
Αν έχετε λατρεία στα γαλλικά τυριά αυτή η συνταγή θα μαγέψει τους ουρανίσκους σας! Ιδανική επιλογή για γιορτινά τραπέζια!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
-1 καμαμπέρ (συσκευασμένο σε ξύλινο κουτί)
-2 κουταλιές της σούπας Sweet Thai Chili Sauce με μηδενικούς υδατάνθρακες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Βγάλτε το καμαμπέρ από το ξύλινο κουτί του, αφαιρέστε και πετάξτε το κερωμένο χαρτί που τυλίγει το τυρί και ξαναβάλτε το τυρί στο κουτί του.
2.Με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόψτε έναν κύκλο στο κέντρο του τυριού, δημιουργώντας μια εσοχή, κρατώντας την κόρα/τυρί που αφαιρέσατε.
3.Γεμίστε την εσοχή με τη γλυκιά σάλτσα τσίλι και τοποθετήστε από πάνω την κόρα που κρατήσατε (μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε λίγο τυρί από την κάτω πλευρά της κόρας για να εφαρμόσει σωστά).
4.Τοποθετήστε το ξύλινο καπάκι, βάλτε το σε ένα ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί και να μπορείτε να ανακατέψετε εύκολα τη γλυκιά σάλτσα τσίλι με το λιωμένο καμαμπέρ.
Σερβίρετε με ωμά λαχανικά κομμένα σε μπαστουνάκια!