PRINT

Chips Αμυγδαλόπαστας!

Μυρωδιά και γεύση Χριστουγέννων! Ένα πολύ γρήγορο και απλό σε εκτέλεση κριτσανιστό σνακ χρησιμοποιώντας το αγαπημένο μας Marzipan της Sukrin!

Η συνταγή μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα γευστικά προσθέτοντας στο τέλος από πάνω λίγο αλάτι!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 1 συσκευασία Sukrin Marzipan
Sukrin (Φυσικό γλυκαντικό)
κανέλα

Αλάτι (Προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Κόβετε το Marzipan σε κομμάτια ή αν θέλετε το απλώνετε σε λαδόκολλα και το κόβετε με κουπάτ
• Πασπαλίζετε με Sukrin και κανέλα
• Ψήνετε στους 180ºC για 8 λεπτά (Παρακολουθείτε συχνά για να μην αρπάξουν)
• Βγάζετε από το φούρνο

Εάν θέλετε να δώσετε μια διαφορετική νότα στη γεύση σας, λίγο πιο αλμυρή, μπορείτε να ρίξετε και λίγο αλάτι!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr:
Θερμίδες 294kcal -Υδατάνθρακες 9gr -Λίπος 19gr -Πρωτεΐνη 8gr -Φυτικές ίνες 28gr

Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη Χωρίς γλουτένη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη Χωρίς γλουτένη

Απίθανο σουφλέ γιαουρτιού

 Απολαύστε ένα απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ επιδόρπιο – Σουφλέ γιαουρτιού με υλικά χαμηλών υδατανθράκων απο την BeKeto!… Read More

Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη Χωρίς γλουτένη

Cheesecake με λευκή σοκολάτα και φράουλες

Ενα υπέροχο γευστικό cheesecake, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο! Απολαύστε την κρεμώδη υφή του που ταιριάζει απόλυτα με την έντονη γεύση της φράουλας!… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ