Choc-Chip cookies!
Choc-Chip! Choc-Chip! Choc-Chip.. COOKIES!
Τέλειο και γευστικότατο σνακ για το πρωινό καφέ, για το γάλα, για τη δουλειά, για το σχολείο, για όλες τις ώρες! Χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας άλευρο από την Sukrin.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 175gr Sukrin Gold
• 175gr αλεύρι χωρίς γλουτένη που φουσκώνει μόνο του (Baking Mix)
• 110gr βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
• 100gr σοκολάτα χωρίς ζάχαρη σε κομματάκια
• 1/2κγ αλάτι
• 1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε την Sukrin Gold με το βούτυρο μέχρι να γίνει κρέμα
• Προσθέστε το αυγό
• Προσθέστε σιγά σιγά το αλεύρι και τέλος την σοκολάτα
• Διαμορφώστε την ζύμη σε έναν κύλινδρο 5 εκατοστών. Φυλάξτε την στο ψυγείο καλυμμένη με πλαστική μεμβράνη για 2 ώρες.
• Κόψτε σε φέτες πάχους 2 εκατοστών και βάλτε τα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί
• Ψήστε στους 190°C για 9-11′
• Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν σε μια σχάρα
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr:
Θερμίδες 240 Υδατάνθρακες 20 Λίπος 16 Πρωτεΐνη 2 Φυτικές ίνες 4