Χριστουγεννιάτικα cupcakes με Sukrin Cake mix
Πεντανόστιμα Χριστουγεννιάτικα κεκάκια, – πολύ εύκολα στην εκτέλεση, ιδανικά να τα φτιάξετε μαζί με την οικογένεια!
Χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1 πακέτο Sukrin Cake mix
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
4 μεγάλα αυγά
200 ml νερό
100 ml λάδι
Για το γλάσο:
50g βούτυρο
35g γλυκαντικό Finesse Baking
150g ουδέτερο τυρί κρέμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέψτε τα μπαχαρικά με το μείγμα για κέικ.
Χτυπήστε τα αυγά, το νερό και το λάδι σε ένα ξεχωριστό μπολ.
Προσθέστε το ξηρό μείγμα στα υγρά υλικά και ανακάτεψε μέχρι να σχηματιστεί μια ομαλή ζύμη.
Ρίξτε τη ζύμη σε φόρμες για cupcakes και ψήσε στους 175 βαθμούς Κελσίου για περίπου 15-20 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος των cupcakes.
Αφήστε τα να κρυώσουν σε μια σχάρα.
Χτυπήστε το βούτυρο και το Finesse με μίξερ χειρός. Προσθέστε το τυρί κρέμα και χτύπησε μέχρι να σχηματιστεί ένα ομαλό γλάσο.
Περιμένετε να κρυώσουν τελείως τα cupcakes και μετά διακοσμήστε τα με το γλάσο.