PRINT

Cookies σοκολάτας με cassava!

Λαχταριστά cookies με κομμάτια σοκολάτας που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από του εμπορίου!! Χωρίς γλουτένη και ζάχαρη! Θα ξετρελαθείτε!

Τι είναι το cassava;
Είναι το αλεύρι από τη ρίζα κασσάβα, η αλλιώς μανιόκα. Είναι αμυλώδες αλεύρι που αντικαθιστά πολύ αποτελεσματικά το αλεύρι σίτου και είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες σε ξηρούς καρπούς και σιτηρά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 75gr λάδι καρύδας
• 170gr Sukrin Fibersirup Gold ή μέλι
• 2 κρόκους αυγού
• 2 κσ σάλτσα μήλου
• 95gr αλεύρι cassava
• ½ κγ αλάτι
• ½ κγ baking powder
• 100gr σοκολάτα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Προθέρμανση φούρνου στους 175° C και αλείφετε ένα ταψί με λάδι καρύδας
• Ανακατεύετε καλά το λάδι με το γλυκαντικό μέχρι να γίνουν κρέμα
• Προσθέστε τους κρόκους και την σάλτσα μήλου
• Προσθέστε το αλεύρι μανιόκας, το baking powder, το αλάτι και ανακατέψτε καλά
(Εάν το μείγμα παραμένει πολύ μαλακό τότε προσθέστε λίγο αλεύρι ακόμα)
• Προσθέστε την σοκολάτα
• Με ένα κουτάλι φτιάχνετε τα μπισκότα στο ταψί και ύστερα τα πιέζετε να γίνει ίσια η επιφάνεια τους
• Ψήνετε για 20′

..Καλή σας απόλαυση!

_
credits

Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη

Μηλόπιτα, χωρίς γλουτένη και ζάχαρη!

Φτιάξτε μια πανεύκολη, ζουμερή και λαχταριστή μηλόπιτα χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη και πλούσια σε φυτικές ίνες! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών θερμίδων Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Τάρτα χωρίς ζάχαρη και γλουτένη

Μια υπέροχη τάρτα για όλες τις περιστάσεις. Με το γλυκαντικό Finesse, είναι τόσο πετυχημένη όσο μια συμβατική!… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ