Donuts (ΚΕΤΟ)!
Πεντανόστιμοι Λουκουμάδες χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη και είναι χαμηλών υδατανθράκων (ότι πρέπει για όσους ακολουθούν ΚΕΤΟ διατροφή)!
Φτιάξτε και εσείς αφράτα, πεντανόστιμα donuts με γεύση βανίλιας και απολαύστε τα χωρίς ενοχές!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
(για 14 donuts)
100gr Αλεύρι Αμυγδάλου
75gr Λάδι Καρύδας
50gr φυσικό γλυκαντικό Sukrin Monk
3 αυγά
2 κσ Κρέμα Καρύδας
1 κγ Baking Powder
1 κγ Εκχύλισμα Βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175°C
• Σε μπολ -ή μίξερ- ανακατεύετε το λάδι καρύδας με την κρέμα καρύδας και το γλυκαντικό μέχρι να γίνει αφράτο
• Προσθέστε τα αυγά και την βανίλια και συνεχίστε το ανακάτεμα
• Προσθέστε το αλεύρι αμυγδάλου και το baking powder και ανακατέψτε
• Λαδώνετε τη φόρμα για donuts καλά και βάζετε σε κάθε θήκη μια κουταλιά της σούπας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην υπερχειλίσετε γιατί φουσκώνει!
• Ψήστε για 15 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα
• Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν πριν τα βγάλετε από την θήκη
• Κυλήστε τα πάνω στην Sukrin Monk!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες (για κάθε donut):
Θερμίδες 111kcal -Υδατάνθρακες 1.9gr εκ των οποίων σάκχαρα 0.3gr και φυτικές ίνες 0.9gr -Λίπος 10.4gr -Πρωτεΐνη 3.6gr