Εύκολο και αφράτο κέικ καρύδας!
Ένα νόστιμο, αφράτο και πανεύκολο κέικ με μόνο 1gr καθαρών υδατανθράκων ανά μερίδα.
Παραλλαγή για την συνταγή “κέικ καρύδας” της Sukrin από την Κ. Πετρίδη. Η συνταγή είναι χορτοφαγική, υπάρχει και εναλλακτική χωρίς γαλακτοκομικά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
(Για 10 μερίδες)
• 120gr βούτυρο λιωμένο ή λάδι καρύδας
• 90gr αλεύρι καρύδας Sukrin Coconut Flour
• 6 αυγά
• 30gr Sukrin Gold
• 1κγ (3gr) baking powder
• Βανίλια (προαιρετικά)
• Ξύσμα ή αιθέριο έλαιο πορτοκάλι ή λεμόνι (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Προθερμαίνετε τον φούρνο σε αέρα στους 180 βαθμούς κελσίου
• Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ με ένα πιρούνι
• Βάζετε σε φόρμα σιλικόνης ή οποιαδήποτε άλλη φόρμα βουτυρωμένη
• Ψήνετε για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσει
..Καλή σας απόλαυση!
_
Διατροφικές πληροφορίες (για όλο το κέικ) :
Θερμίδες 1450 kcal -Υδατάνθρακες 13gr -Λίπος 130gr -Πρωτεΐνη 45gr -Φυτικές ίνες 24gr -Σάκχαρα 12gr
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.