PRINT

Muffin με βατόμουρα και Fiberfin!

Αγαπημένα μάφιν με βατόμουρα! Μια συνταγή χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων, πλούσια σε φυτικές ίνες που μπορεί να γίνει και με αρκετές παραλλαγές! Δοκιμάστε τη με μήλο και κανέλα, φράουλες, ή με σοκολάτα!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

•270g αλεύρι αμυγδάλου Sukrin
•60g Sukrin FiberFin
•1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
•1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
•200g Sukrin
•150g βατόμουρα
•125g βούτυρο
•2 1/2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου
•2 αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

•Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C.
•Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέσα τα αυγά.
•Πλένουμε και στεγνώνουμε τα βατόμουρα και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι αμυγδάλου ώστε να καλυφθούν με μια στρώση αλεύρι.
•Ανακατεύουμε πρώτα τα ξηρά υλικά μαζί.
•Προσθέτουμε σιγά σιγά στο μείγμα με τα ξηρά υλικά το γάλα αμυγδάλου και το μείγμα αυγό/βούτυρο.
•Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ωραίο λείο χυλό.
•Προσθέτουμε τα βατόμουρα και ανακατεύουμε απαλά
•Γεμίζουμε τις φόρμες για μάφιν και πασπαλίζουμε από πάνω λίγο με λίγο Sukrin.
•Ψήνουμε στη μέση του φούρνου για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
•Τα αφήνουμε να κρυώσουν ομοιόμορφα σε μια σχάρα.

Μερίδες: 12
Διατροφική αξία ανά μερίδα:
|Ενέργεια: 191 kcal |Πρωτεΐνη: 12,7g |Υδατάνθρακες: 6,1g εκ των οποίων σάκχαρα: 3,1g |Λιπαρά: 11,6g

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών θερμίδων Χαμηλών υδατανθράκων Υψηλής πρωτεΐνης Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Απίθανο σουφλέ γιαουρτιού

 Απολαύστε ένα απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ επιδόρπιο – Σουφλέ γιαουρτιού με υλικά χαμηλών υδατανθράκων απο την BeKeto!… Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Cheesecake με λευκή σοκολάτα και φράουλες

Ενα υπέροχο γευστικό cheesecake, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο! Απολαύστε την κρεμώδη υφή του που ταιριάζει απόλυτα με την έντονη γεύση της φράουλας!… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ