Γλυκοπατάτες με σιρόπι σφενδάμου!
Ψάχνετε για ένα απλό και υγιεινό γλυκό/αλμυρό πιάτο; Δοκιμάστε αυτές τις γλυκοπατάτες και απογειώστε την γεύση τους προσθέτοντας μια γλυκάδα με το απίθανο σιρόπι σφενδάμου της Sukrin!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 1 γλυκοπατάτα
• 1/2 κσ ελαιόλαδο
• 1/2 κσ Sukrin Sirup Maple
• 1 κγ σκόνη σκόρδου
• Φρέσκος μαϊντανός
• Θαλασσινό αλάτι στο τέλος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Κόψτε τις γλυκοπατάτες σε μεγάλους κύβους (αυτό είναι το κλειδί για να αποκτήσετε ένα μαλακό εσωτερικό)
• Ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ το ελαιόλαδο, το σιρόπι Sukrin και τη σκόνη σκόρδου
• Ανακατέψτε και έπειτα προσθέστε τις γλυκοπατάτες
• Ανακατέψτε πολύ καλά για να πάει παντού το υγρό
• Ψήνετε μέσα σε λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά (κάθε 20 λεπτά ανακινείται)
• Ρίχνετε θαλασσινό αλάτι και μαϊντανό και σερβίρετε
..Γιάμι!
_
Διατροφικές πληροφορίες:
Θερμίδες 200kcal -Υδατάνθρακες 30gr εκ των οποίων σάκχαρα 5gr και φυτικές ίνες 9gr -Λίπος 7gr -Πρωτεΐνη 4gr