PRINT

Κέικ αμυγδάλου με μούρα!

Ένα ζουμερό και πεντανόστιμο κέικ με γεύση αμύγδαλο! Για τόπινγκ βάλτε μούρα ή ότι άλλο θέλει η φαντασία σας!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 130g λάδι καρύδας ή λιωμένο βούτυρο
• 2 αυγά
• 250ml γάλα
• 200g Sukrin almond flour
• 3 κγ baking powder
• 120g Sukrin Icing (Melis)

Για το γαρνίρισμα
Μούρα και οποιαδήποτε κρέμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ανακατεύουμε καλά τα υγρά υλικά και τα ξηρά υλικά σε ξεχωριστό μπολ (μπορείτε το μισό λάδι να το αντικαταστήσετε με πουρέ μήλου)
• Προσθέτουμε τα υγρά υλικά στα ξηρά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη
• Τοποθετούμε σε στρογγυλό ταψί 24-25cm και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα του φούρνου στους 200° C για 25-30′
• Προσθέτουμε το γαρνίρισμα και έτοιμη!

..Καλή σας απόλαυση!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

Μια ωραία σαντιγί με κρέμα καρύδας φτιάχνεται ως εξής
•Βάζουμε την κρέμα καρύδας στο ψυγείο για 18-24 ώρες.
•Διαχωρίζουμε το στέρεο μέρος της κρέμας
•Σε ένα μεταλλικό μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός το στέρεο μέρος του γάλακτος για 1-3 λεπτά.
_
Διατροφικές πληροφορίες στα 100g
Θερμίδες 254 -Υδατάνθρακες 4 -Λίπος 20 -Πρωτεΐνη12 -Φυτικές ίνες 5

Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Cheesecake με λευκή σοκολάτα και φράουλες

Ενα υπέροχο γευστικό cheesecake, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο! Απολαύστε την κρεμώδη υφή του που ταιριάζει απόλυτα με την έντονη γεύση της φράουλας!… Read More

Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Keto Ketchup με MCT oil powder

Keto Ketchup!! Σας αρέσει η κετσαπ αλλά ψάχνετε μια πιο “λιπαρή” έκδοση; Ανακαλύψτε την συνταγή της BeKeto με MCT powder unflavored!… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ