Κέικ αμυγδάλου με μούρα!
Ένα ζουμερό και πεντανόστιμο κέικ με γεύση αμύγδαλο! Για τόπινγκ βάλτε μούρα ή ότι άλλο θέλει η φαντασία σας!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 130g λάδι καρύδας ή λιωμένο βούτυρο
• 2 αυγά
• 250ml γάλα
• 200g Sukrin almond flour
• 3 κγ baking powder
• 120g Sukrin Icing (Melis)
Για το γαρνίρισμα
Μούρα και οποιαδήποτε κρέμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύουμε καλά τα υγρά υλικά και τα ξηρά υλικά σε ξεχωριστό μπολ (μπορείτε το μισό λάδι να το αντικαταστήσετε με πουρέ μήλου)
• Προσθέτουμε τα υγρά υλικά στα ξηρά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη
• Τοποθετούμε σε στρογγυλό ταψί 24-25cm και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα του φούρνου στους 200° C για 25-30′
• Προσθέτουμε το γαρνίρισμα και έτοιμη!
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
Μια ωραία σαντιγί με κρέμα καρύδας φτιάχνεται ως εξής
•Βάζουμε την κρέμα καρύδας στο ψυγείο για 18-24 ώρες.
•Διαχωρίζουμε το στέρεο μέρος της κρέμας
•Σε ένα μεταλλικό μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός το στέρεο μέρος του γάλακτος για 1-3 λεπτά.
_
Διατροφικές πληροφορίες στα 100g
Θερμίδες 254 -Υδατάνθρακες 4 -Λίπος 20 -Πρωτεΐνη12 -Φυτικές ίνες 5