Κέικ με σοκολάτα και φιστίκι!
Αφράτο και ζουμερό κέικ που θα δοκιμάσει τις αντοχές σας γιατί.. δεν θα σας φτάσει μόνο μια μερίδα! Νόστιμο χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, χαμηλών υδατανθράκων και υψηλό σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
500gr μαρμελάδα μήλου χωρίς ζάχαρη
2 αυγά
160gr Tagatesse
65gr λάδι καρύδας
90gr νιφάδες βρώμης
200gr Αλεύρι φιστικού της Sukrin
1κγ αλάτι
1κγ βανίλια
50gr κακάο
1/2κγ baking powder
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατέψτε την μαρμελάδα, τα αυγά, το λάδι και την Tagatesse
• Ανακατεύετε ξεχωριστά όλα τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος τα προσθέτετε στο πρώτο μείγμα
• Ρίξτε το μείγμα σε μια στρογγυλή φόρμα του κέικ (24 εκατοστά)
• Ψήνετε στους 175°C για 40′ περίπου. Το κέικ πρέπει να είναι μαλακό(!)
Μπορείτε να προσθέσετε γλάσο από φιστίκι (ανακατεύετε 8 κ.σ αλεύρι φιστικιού Peanut Flour της Sukrin με 8 κ.γ Tagatesse, λίγο αλάτι και νερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα)
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανα 100gr:
Θερμίδες: 203gr
Πρωτεΐνη: 9gr
Υδατάνθρακες: 16gr
Λιπαρά: 10gr
Φυτικές ίνες: 7gr