PRINT

Κέικ πορτοκάλι χωρίς γλουτένη!

Απλό και ζουμερό κέικ που μοσχοβολάει πορτοκάλι, χωρίς γλουτένη και ζάχαρη!
Με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, είναι το τέλειο συνοδευτικό για τον πρωινό ή απογευματινό μας καφέ ή και το τέλειο κλείσιμο ενός δείπνου ως επιδόρπιο!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 2 μεγάλα πορτοκάλια
• 150gr Sukrin Almond Flour
• 100gr αμύγδαλα
• 200gr Sukrin:1
• 6 αυγά
• 1 κγ baking powder

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Σιγοβράζετε τα πορτοκάλια σε μια κατσαρόλα με νερό, για περίπου μια ώρα μέχρι να μαλακώσουν
• Αφού κρυώσουν, τα κάνετε πουρέ στο μούλτι
• Χτυπήστε καλά τα αυγά και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά
• Ψήνετε το κέικ πορτοκαλιού σε τσέρκι 24 εκατοστών για 45’ στους 175oC
• Την αφήνετε να κρυώσει και έπειτα γαρνίρετε την επιφάνεια με ξύσμα πορτοκάλι

Συνδυάζεται τέλεια με παγωτό βανίλια!

..Καλή σας απόλαυση!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_

Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr
|177kcal
|12gr πρωτεϊνη
|6gr υδατάνθρακες
|10gr λιπαρά
|5gr φυτικές ίνες

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Απίθανο σουφλέ γιαουρτιού

 Απολαύστε ένα απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ επιδόρπιο – Σουφλέ γιαουρτιού με υλικά χαμηλών υδατανθράκων απο την BeKeto!… Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Cheesecake με λευκή σοκολάτα και φράουλες

Ενα υπέροχο γευστικό cheesecake, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο! Απολαύστε την κρεμώδη υφή του που ταιριάζει απόλυτα με την έντονη γεύση της φράουλας!… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ