PRINT

Κέικ πορτοκάλι χωρίς γλουτένη!

Απλό και ζουμερό κέικ που μοσχοβολάει πορτοκάλι, χωρίς γλουτένη και ζάχαρη!
Με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, είναι το τέλειο συνοδευτικό για τον πρωινό ή απογευματινό μας καφέ ή και το τέλειο κλείσιμο ενός δείπνου ως επιδόρπιο!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 2 μεγάλα πορτοκάλια
• 150gr Sukrin Almond Flour
• 100gr αμύγδαλα
• 200gr Sukrin:1
• 6 αυγά
• 1 κγ baking powder

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Σιγοβράζετε τα πορτοκάλια σε μια κατσαρόλα με νερό, για περίπου μια ώρα μέχρι να μαλακώσουν
• Αφού κρυώσουν, τα κάνετε πουρέ στο μούλτι
• Χτυπήστε καλά τα αυγά και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά
• Ψήνετε το κέικ πορτοκαλιού σε τσέρκι 24 εκατοστών για 45’ στους 175oC
• Την αφήνετε να κρυώσει και έπειτα γαρνίρετε την επιφάνεια με ξύσμα πορτοκάλι

Συνδυάζεται τέλεια με παγωτό βανίλια!

..Καλή σας απόλαυση!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_

Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr
|177kcal
|12gr πρωτεϊνη
|6gr υδατάνθρακες
|10gr λιπαρά
|5gr φυτικές ίνες

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Keto Ketchup με MCT oil powder

Keto Ketchup!! Σας αρέσει η κετσαπ αλλά ψάχνετε μια πιο “λιπαρή” έκδοση; Ανακαλύψτε την συνταγή της BeKeto με MCT powder unflavored!… Read More

08.11.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Κλασσική κρεμ μπρουλέ ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Η κλασσική Crème brûlée με υλικά Sukrin, εμπνευσμένη από τον διατροφολόγο Καραμανίδη Βασίλη! Μπορείτε να τον βρείτε στο instagram: @vkaramanidis_dietitian και στη σελίδα του διατροφολογικού κέντρου https://vknutrition.gr/… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ