Κέικ σοκολάτας με Sukrin Sirup!
Ένα κέικ με πολλές φυτικές ίνες, μαλακό και ζουμερό που γίνεται σε σύντομο χρόνο με το αγαπημένο μας Sukrin Sirup Gold!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 100gr βούτυρο
• 2 αυγά
• 60gr Sukrin gold
• 28gr κακάο
• 225gr Sukrin Sirup gold
• 1 κγ βανίλια Bourbon
• 90gr αλεύρι σίτου *
• 50gr Fiberfin
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Λιώνετε το βούτυρο και το αφήνετε στην άκρη
• Χτυπήστε ελαφριά την sukrin gold και τα αυγά. Ανακατέψτε με το κακάο και την βανίλια και τέλος προσθέστε το SukrinSirup gold
• Ανακατέψτε το αλεύρι σίτου και το FiberFin μαζί σε ένα ξεχωριστό μπολ
• Ρίχνετε το μείγμα αλεύρων και το λιωμένο βούτυρο εναλλάξ στο μείγμα αυγών μέχρι να γίνει ένα “λείο” μείγμα
• Ρίξτε το μείγμα σε αποσπώμενη στρογγυλή φόρμα για κέικ (20cm) έχοντας βάλει χαρτί ψησίματος στο κάτω μέρος
• Ψήστε το κέικ στο φούρνο στους 175 βαθμούς για 20-25 λεπτά
..Καλή σας απόλαυση!
* TiPS! Για εκδοχή χωρίς γλουτένη αντικαταστήστε το αλεύρι σίτου με αλεύρι μανιόκας!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες για 100gr:
Θερμίδες 258kcal -Υδατάνθρακες 14gr -Λίπος 15gr -Πρωτεΐνη 5gr -Φυτικές ίνες 22gr