Κέικ σοκολάτα-καρύδα χωρίς γλουτένη!
Κέικ! Το αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων! Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα αφράτο και νόστιμο σοκολατένιο κέικ με αλεύρι καρύδας χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και χαμηλών υδατανθράκων!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 60gr Sukrin Coconut Flour (Βιολογικό αλεύρι καρύδας)
• 60gr σκόνη Κακάο
• 120gr βούτυρο
• 8 αυγά
• 60gr Finesse (γλυκαντικό για ψήσιμο)
• 1κγ Baking powder (χωρίς γλουτένη)
• ½ κγ Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Χτυπήστε καλά τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν
• Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά
• Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε φόρμα 20 εκατοστών για 30-35 λεπτά στους 170°C στον αέρα.
• Πασπαλίζετε με Sukrin Icing (άχνη) ή συνοδέψτε με Sukrin Sirup Gold αναμεμειγμένο με κακάο.
..Γιάμι!
_
Διατροφικές πληροφορίες (για όλο το κέικ) :
Θερμίδες 1950 kcal -Υδατάνθρακες 58gr -Λίπος 144gr -Πρωτεΐνη 69gr -Φυτικές ίνες 53gr -Σάκχαρα 12gr
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.