Κέικ Σοκολάτας χωρίς ζάχαρη!
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό, σσσσσοκολατένιο κέικ; Πόσο μάλλον όταν δεν έχει ζάχαρη, γλουτένη και έχει ελάχιστους υδατάνθρακες! Ιδανικό για όλες τι ώρες!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 140gr Αλεύρι Αμυγδάλου ή 50gr Αλεύρι Αμυγδάλου Sukrin
• 25gr Ίνες Κακάο
• 15gr Baking Powder
• 4 αυγά
• 250gr βούτυρο υγρό
• 100ml νερό
• 120gr γλυκαντικό Sukrin Monk fruit ή Sukrin Gold
• λίγες σταγόνες Stevia drops Μαύρη σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύετε το αλεύρι αμυγδάλου, το baking και τις ίνες
• Ανακατεύετε το βούτυρο, τα αυγά με την Sukrin Monk μέχρι να γίνουν αφρός, προσθέστε και το νερό και ανακατέψτε καλά
• Προσθέστε στο τελευταίο μείγμα τα ξηρά υλικά
• Βάλτε το μείγμα σε θήκη σιλικόνης
• Ψήστε στους 180°C σε αέρα για 45 λεπτά
• Αφήστε να κρυώσει πριν ξεφορμάρουμε
• Αν επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε γλάσο
(Στο δικό μας εκτός από το γλάσο, βάλαμε και ψίχα από φιστίκι αιγίνης)
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες για ένα κομμάτι (σύνολο συνταγής 12):
Θερμίδες 216kcal -Υδατάνθρακες 1,5gr εκ των οποίων σάκχαρα 1gr -Λίπος 19,6gr -Πρωτεΐνη 8,5gr -Φυτικές ίνες 6,85gr