Keto Burger με portobello και Exogenous Ketones✨
Αυξήστε την κέτωση στον οργανισμό σας με αυτή την υπέροχη συνταγή!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
📌 Απαραίτητα συστατικά:
– 2 μεγάλα μανιτάρια portobello
– 200g μοσχαρίσιο κιμά
– 2 φέτες καπνιστό μπέικον
– 1 αγγουράκι τουρσί
– 25g τυρί τσένταρ
– 2 φύλλα μαρουλιού
– ½ κόκκινο κρεμμύδι
– 3 κσ μηλόξυδο
– 3 κσ μαγιονέζα
– 1 πιπεριά τσίλι
– 1 κσ χυμό λάιμ
– 1 κγ τηγανητά κρεμμύδια
– Λίγα κλωνάρια θυμάρι
– Αλας
– Πιπέρι
– 1 κσ Exogenous Ketones Fresh Lime BeKeto
– Λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
– Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και το περιχύνουμε με ξύδι. Μαρινάρουμε για τουλάχιστον μία ώρα.
– Πασπαλίζουμε τα μανιτάρια με αλάτι και τα βάζουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 185 βαθμούς Κελσίου. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.
– Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ανακατέψτε τη μαγιονέζα, την πιπεριά τσίλι, το χυμό λάιμ και τα τηγανητά κρεμμύδια. Προσθέστε αλάτι και Exogenous Ketones Fresh Lime BeKeto.
– Ανακατεύουμε τον κιμά με το θυμάρι και σχηματίζουμε μπιφτέκια. Τα τηγανίζουμε σε στεγνό τηγάνι για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
-Τέλος τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Τοποθετούμε τυρί πάνω από τα μπιφτέκια και τα βάζουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.
– Τώρα, ήρθε η ώρα να συναρμολογήσουμε το πιάτο. Απλώνουμε τη μισή σάλτσα σε ένα μανιτάρι, τα φύλλα μαρουλιού, το μπέικον και το μπεργκερ.Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις λωρίδες αγγουριού τουρσί και το κρεμμύδι.
– Το περιχύνουμε με σάλτσα και τοποθετούμε επάνω το άλλο μανιτάρι.
Tip! Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσουμε μια μακριά οδοντογλυφίδα για να τα κρατήσετε όλα μαζί κάθετα.