Keto Cheesecake με πρωτεΐνη ορού γάλακτος και στραγγιστό γιαούρτι
Αφράτο σαν σύννεφο και απίστευτα νόστιμο cheesecake! Το στραγγιστό γιαούρτι, με την κρέμα βατόμουρο απογειώνει τη γεύση!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
-8 αυγά
-800g στραγγιστό γιαούρτι
-60g ερυθριτόλη
-2 πουτίγκες βανίλιας χωρίς ζάχαρη
-500g μασκαρπόνε ή 250 μασκαρπόνε και ίδια ποσότητα σαντιγί
-4 κουταλιές απομόνωσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος με γεύση βατόμουρο με MCT
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
⏩ χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους, προσθέτουμε ερυθριτόλη στα ασπράδια και χτυπάμε
⏩ προσθέτουμε τους κρόκους, το γιαούρτι και την πουτίγκα
⏩ ανακατεύουμε
⏩ ρίχνουμε στο ταψί
⏩ ψήνουμε για 40-45 λεπτά ανάλογα με το ύψος του κέικ (150 βαθμούς, αντιστάσεις)
Για την κρέμα
⏩ προσθέτουμε στο μασκαρπόνε/κρέμα το βατόμουρο, ανακατεύουμε και απλώνουμε στο cheesecake (μόλις κρυώσει)
Απο πάνω βάζουμε μια λεπτή στρώση Keto μαρμελάδα!
Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο ή λιγότερο γλυκαντικό τόσο στο κεικ όσο στην κρέμα, ανάλογα το πόσο γλυκό το θέλετε! 👌👌