Κέτο-Κράκερ με αλεύρι ηλιόσπορου!
Κράκερ με ηλιόσπορο και γεύση τυριού! Ιδανικά για κετογονική διατροφή καθώς περιέχουν ελάχιστους υδατάνθρακες!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για 6 μερίδες
• 100gr Sukrin Sunflour
• 100gr cheddar
• 1 τσιμπιά αλάτι
• 60gr βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύετε το τυρί, το αλάτι και το αλεύρι στο μπλέντερ και προσθέστε το βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
• Ζυμώνετε καλά όλα τα συστατικά για να σχηματίσετε μια συμπαγή ζύμη. Αν το μείγμα είναι πολύ ξηρό προσθέστε λίγο νερό
• Αφήστε τη ζύμη στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα
• Βάλτε τη ζύμη ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και απλώστε την με πλάστη
• Κόβετε τη ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια
• Πασπαλίζετε με σουσάμι ή άλλο σπόρο της επιλογής σας
• Ψήνετε στους 180 βαθμούς σε αέρα για 10-12 λεπτά
• Αφήνετε να κρυώσουν καλά
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανα 100gr:
Θερμίδες 467kcal -Υδατάνθρακες 1gr -Λίπος 37gr -Πρωτεΐνη 27gr -Φυτικές ίνες 10gr