PRINT

Κέτο-Κράκερ με αλεύρι ηλιόσπορου!

Κράκερ με ηλιόσπορο και γεύση τυριού! Ιδανικά για κετογονική διατροφή καθώς περιέχουν ελάχιστους υδατάνθρακες!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Για 6 μερίδες

• 100gr Sukrin Sunflour
• 100gr cheddar
• 1 τσιμπιά αλάτι
• 60gr βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ανακατεύετε το τυρί, το αλάτι και το αλεύρι στο μπλέντερ και προσθέστε το βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
• Ζυμώνετε καλά όλα τα συστατικά για να σχηματίσετε μια συμπαγή ζύμη. Αν το μείγμα είναι πολύ ξηρό προσθέστε λίγο νερό
• Αφήστε τη ζύμη στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα
• Βάλτε τη ζύμη ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και απλώστε την με πλάστη
• Κόβετε τη ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια
• Πασπαλίζετε με σουσάμι ή άλλο σπόρο της επιλογής σας
• Ψήνετε στους 180 βαθμούς σε αέρα για 10-12 λεπτά
• Αφήνετε να κρυώσουν καλά

..Καλή σας απόλαυση!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες ανα 100gr:
Θερμίδες 467kcal -Υδατάνθρακες 1gr -Λίπος 37gr -Πρωτεΐνη 27gr -Φυτικές ίνες 10gr

Χωρίς ζάχαρη Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς ζάχαρη Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων

Απίθανο σουφλέ γιαουρτιού

 Απολαύστε ένα απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ επιδόρπιο – Σουφλέ γιαουρτιού με υλικά χαμηλών υδατανθράκων απο την BeKeto!… Read More

Χωρίς ζάχαρη Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων

Cheesecake με λευκή σοκολάτα και φράουλες

Ενα υπέροχο γευστικό cheesecake, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο! Απολαύστε την κρεμώδη υφή του που ταιριάζει απόλυτα με την έντονη γεύση της φράουλας!… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ