Keto Cheesecake Βατόμουρο με BeKeto Cookie και Whey wild raspberry
Το Keto cheesecake είναι το τέλειο γλυκό για όσους θέλουν να απολαύσουν γλυκά χωρίς τύψεις! Η προετοιμασία του cheesecake βατόμουρο σε έκδοση κετο είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κάνετε μια αλλαγή στην καθημερινή σας διατροφή, διατηρώντας παράλληλα χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες. Η γεύση του φρούτου συνδυάζεται τέλεια με την κρεμώδη υφή του τυριού, δημιουργώντας ένα επιδόρπιο με ωραία εμφάνιση. Χάρη σε απλές τροποποιήσεις παραδοσιακών συστατικών, όπως η αντικατάσταση της ζάχαρης με γλυκαντικά κατάλληλα για τη δίαιτα κετο και η χρήση αλεύρου αμυγδάλου ή καρύδας αντί για συμβατικό αλεύρι, μπορείτε να απολαύσετε αυτό το επιδόρπιο χωρίς να ανησυχείτε για τους υπερβολικούς υδατάνθρακες.
Το κύριο συστατικό αυτού του keto raspberry cheesecake είναι φυσικά το τυρί. Η χρήση του μασκαρπόνε το κάνει βελούδινο, κρεμώδες και ελαφρύ, ενώ η ερυθριτόλη διατηρεί το τέλειο επίπεδο γλυκύτητας. Τα σμέουρα δίνουν μια οξύτητα που έρχεται σε τέλεια αντίθεση με την πλούσια γεύση του τυριού. Επιπλέον, το συμπλήρωμα Keto Whey Isolate Wild Rasperry της BeKeto και το θρυμματισμένο Keto Cookie Coconut & Almond BeKeto δίνει στο cheesecake μοναδικό χαρακτήρα και δομή.
Η keto Isolate Protein with MCT Oil δίνει ένα εύγεστο cheesecake και βοηθά στην παραγωγή κετόνων. Επίσης είναι η καλύτερη πηγή εύπεπτης πρωτεΐνης, υποστηρίζει την αναγέννηση των μυών μετά από σωματική άσκηση και προσφέρει μεγαλύτερο αίσθημα κορεσμού.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αριθμός μερίδων: 2
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Θερμίδες: 475 (ανά μερίδα)
Για την βάση:
100 g αλεύρι αμυγδάλου
60 g βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας κακάο
1 κουταλιά της σούπας ερυθριτόλη
Για την κρέμα:
250 g μασκαρπόνε
1/2 κιλό cottage
100 g βούτυρο
6 αυγά
100 g ερυθριτόλης
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι καρύδας
125 g σμέουρα
2 Κέτο Μπισκότα Καρύδας & Αμύγδαλου BeKeto
4 κουταλιές της σούπας Keto Whey Isolate Wild Rasperry BeKeto
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Ανακατεύουμε μαζί τα υλικά για τη ζύμη.
-Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά σε θερμοκρασία 185 βαθμών.
-Διαχωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους
-Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
-Ανακατεύουμε τους κρόκους σε ένα μίξερ με το μασκαρπόνε και μετά προσθέτουμε το τυρί cottage και το βούτυρο.
-Προσθέτουμε τα σμέουρα, την ερυθριτόλη και το αλεύρι καρύδας και ανακατεύουμε.
-Προσθέτουμε Keto Whey Isolate Wild Rasperry Be Keto και τα μπισκότα θρυμματισμένα.
-Ανακατεύουμε πολύ απαλά.
-Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Macros για 1 μερίδα:
Θερμίδες: 459 kcal
Λίπη: 41,6g
Υδατάνθρακες: 7,8g
-Καθαροί Υδατάνθρακες: 3,6g
Πρωτεΐνη: 12,4g