PRINT

Κράκερς με αλεύρι ηλιόσπορου (ΚΕΤΟ)!

Κράκερς με αλεύρι ηλιόσπορου και γεύση τυριού! Χωρίς γλουτένη και ζάχαρη! Είναι ιδανικά για κετογονική low carb διατροφή καθώς περιέχουν ελάχιστους υδατάνθρακες!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Για 6 μερίδες

• 100gr Βιολογικό αλεύρι ηλιόσπορου Sukrin Sunflour
• 100gr cheddar
• 1 τσιμπιά αλάτι
• 60gr βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ανακατεύετε το τυρί, το αλάτι και το αλεύρι στο μπλέντερ και προσθέστε το βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
• Ζυμώνετε καλά όλα τα συστατικά για να σχηματίσετε μια συμπαγή ζύμη. Αν το μείγμα είναι πολύ ξηρό προσθέστε λίγο νερό
• Αφήστε τη ζύμη στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα
• Βάλτε τη ζύμη ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και απλώστε την με πλάστη
• Κόβετε τη ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια
• Πασπαλίζετε με σουσάμι ή άλλο σπόρο της επιλογής σας
• Ψήνετε στους 180 βαθμούς σε αέρα για 10-12 λεπτά
• Αφήνετε να κρυώσουν καλά

..Καλή σας απόλαυση!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες ανα 100gr:
Θερμίδες 467kcal -Υδατάνθρακες 1gr -Λίπος 37gr -Πρωτεΐνη 27gr -Φυτικές ίνες 10gr

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη!

Λαχταριστή σπανακόπιτα πλούσια σε γεύση, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και με γευστικότατο φύλλο κρούστας! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ