Κρέπες με σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη!
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια λαχταριστή και πεντανόστιμη κρέπα με σοκολάτα που είναι μάλιστα χωρίς ζάχαρη και γλουτένη;
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για την κρέπα
115gr τυρί κρέμα
4 αυγά
¾ κουπας Αλεύρι αμυγδάλου
2 κγ Sukrin Monk fruit (φυσικό γλυκαντικό)
1/4 κούπας γάλα αμυγδάλου
Μια τσιμπιά Αλάτι
Λάδι ή βούτυρο για το ταψί
Για την κρέμα σοκολάτα
1 κούπα βούτυρο από καρύδια ή άλλο ξηρό καρπό
½ κούπα Σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
Επικάλυψη
Sukrin icing (φυσικό γλυκαντικό σε άχνη)
Φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Βάζετε αντικολλητικό χαρτί σε μια πιατέλα
• Ανακατεύετε το τυρί κρέμα, τα αυγά, το αλεύρι αμυγδάλου, τη monk fruit και το γάλα αμυγδάλου
• Τα αφήνετε να “ηρεμήσουν” για 5 λεπτά
• Ζεστάνετε το τηγάνι σε μέτρια χαμηλή θερμοκρασία, αφού βάλετε ελάχιστο λάδι μέσα
• Απλώνετε περίπου το ¼ από το μείγμα, σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού
• Αφήνετε να ψηθεί τόσο ώστε να πάρουν χρώμα οι άκρες και αναποδογυρίζετε, ψήνοντας από την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσει ελαφριά
• Βάζετε την κρέπα στην πιατέλα και στρώνετε από πάνω νέο αντικολλητικό χαρτί
• Φτιάξτε τη νουτέλα λιώνοντας τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο ξηρών καρπών, απλώστε σε κάθε κρέπα και σερβίρετε με τις φράουλες και την sukrin icing
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες (για όλες τις κρέπες):
Θερμίδες 2945kcal -Υδατάνθρακες 68gr εκ των οποίων σάκχαρα 21gr και φυτικές ίνες 32gr -Λίπος 261gr -Πρωτεΐνη 78gr