Κρέπες με τυριά!
Φτιάξτε πεντανόστιμες κρέπες με πλούσια γεύση τυριών χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
25gr Αλεύρι Αμυγδάλου Sukrin
1κσ Fiberfin
1κσ λάδι
70gr τυρί κότατζ
2 αυγά
2κσ γάλα χαμηλών λιπαρών
Βούτυρο ή λάδι για το τηγάνι
Τυρί τσένταρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί. Αφήνετε την ζύμη να ηρεμήσει για 10-15 λεπτά.
• Λαδώνετε το τηγάνι.
• Βάζετε την μία κρέπα, τηγανίζετε από την μία πλευρά, προσθέτετε το τσένταρ στην μισή πλευρά καλύπτοντας με την υπόλοιπη
• Αλλάζετε πλευρά και συνεχίζετε μέχρι να λιώσει το τυρί
• Σερβίρετε με λίγο ακόμα τσένταρ από πάνω!
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr
|153kcal
|11gr πρωτεΐνη
|4gr υδατάνθρακες
|10gr λίπος
|6gr φυτικές ίνες