Κρέπες με cheddar, χωρίς γλουτένη!
Οι πιο νόστιμες κρέπες χωρίς γλουτένη που έχετε φάει ποτέ! Με χαμηλούς υδατάνθρακες και με πλούσια γεύση τυριών!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
25gr Αλεύρι Αμυγδάλου Sukrin
1κσ Fiberfin
1κσ λάδι
Τυρί τσένταρ
70gr τυρί κότατζ
2 αυγά
2κσ γάλα χαμηλών λιπαρών
Βούτυρο (ή λάδι) για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί. Αφήνετε την ζύμη να ηρεμήσει για 10-15 λεπτά
• Λαδώνετε το τηγάνι
• Βάζετε την μία κρέπα, τηγανίζετε από την μία πλευρά, προσθέτετε το τσένταρ στην μισή πλευρά καλύπτοντας με την υπόλοιπη
• Αλλάζετε πλευρά και συνεχίζετε μέχρι να λιώσει το τυρί
Σερβίρετε ρίχνοντας λίγο τσένταρ από πάνω!
..Γιάμι!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr
|153kcal |11gr πρωτεΐνη |4gr υδατάνθρακες |10gr λίπος |6gr φυτικές ίνες