PRINT

Πεντανόστιμες κρέπες με τυριά, χωρίς γλουτένη!

Φτιάξτε και εσείς πεντανόστιμες κρέπες χωρίς γλουτένη, με χαμηλούς υδατάνθρακες και πλούσια γεύση τυριών!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

25gr Αλεύρι Αμυγδάλου Sukrin
1κσ Fiberfin
1κσ λάδι
70gr τυρί κότατζ
2 αυγά
2κσ γάλα χαμηλών λιπαρών
Βούτυρο ή λάδι για το τηγάνι
Τυρί τσένταρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί. Αφήνετε την ζύμη να ηρεμήσει για 10-15 λεπτά.
• Λαδώνετε το τηγάνι.
• Βάζετε την μία κρέπα, τηγανίζετε από την μία πλευρά, προσθέτετε το τσένταρ στην μισή πλευρά καλύπτοντας με την υπόλοιπη
• Αλλάζετε πλευρά και συνεχίζετε μέχρι να λιώσει το τυρί
• Σερβίρετε με λίγο ακόμα τσένταρ από πάνω!

..Καλή σας απόλαυση!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_

Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr
|153kcal
|11gr πρωτεΐνη
|4gr υδατάνθρακες
|10gr λίπος
|6gr φυτικές ίνες

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Απίθανο σουφλέ γιαουρτιού

 Απολαύστε ένα απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ επιδόρπιο – Σουφλέ γιαουρτιού με υλικά χαμηλών υδατανθράκων απο την BeKeto!… Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Cheesecake με λευκή σοκολάτα και φράουλες

Ενα υπέροχο γευστικό cheesecake, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο! Απολαύστε την κρεμώδη υφή του που ταιριάζει απόλυτα με την έντονη γεύση της φράουλας!… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ