Κριτσανιστό Fudge με ψιλοκομμένα αμύγδαλα!
Τι είναι το “fudge”;
To fudge (φατζ) είναι ένα γλύκισμα μαλακής σοκολάτας, με ψιλοκομμένα αμύγδαλα και καραμέλα που λιώνει στο στόμα!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
(Για 40 κομμάτια)
Για την καραμέλα
• 100gr Sukrinmelis
• 100gr Sukrin Sirup Gold
• 1 κούπα κρέμα γάλακτος
• 50gr βούτυρο
• 1 πρέζα αλάτι
Για το fudge
• 100gr μαύρη σοκολάτα
• 150gr ψιλοκομμένο αμύγδαλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Σε ένα τηγάνι λιώνετε όλα τα συστατικά της καραμέλας και μαγειρεύετε για 30 με 60 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά.
• Λιώνετε την σοκολάτα σε μπεν μαρί. Ανακατεύετε με τα μισά αμύγδαλα.
• Τοποθετείτε το μείγμα της σοκολάτας με τα αμύγδαλα σε χαρτί ψησίματος, προσθέτετε από πάνω τα αμύγδαλα και περιχύνετε με την καραμέλα.
• Το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί.
• Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε!
..Καλή σας απόλαυση!
_
Διατροφικές πληροφορίες (για κάθε κομμάτι) :
Θερμίδες 48 kcal -Υδατάνθρακες 1,8gr -Λίπος 4,2gr -Πρωτεΐνη 1gr -Φυτικές ίνες 1,8gr -Σάκχαρα 0,2gr
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.