Λαχταριστά πουράκια αμυγδάλου!
Φτιάξτε γρήγορα και εύκολα σπιτικά πουράκια αμυγδάλου με υπέροχη γεύση και υφή αλλά ΧΩΡΙΣ γλουτένη και ζάχαρη!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 100gr αμύγδαλα
• 100gr αλεύρι αμυγδάλου Sukrin Almond Flour
• 60gr Sukrin sirup gold
• 30gr Finesse
• 1 ασπράδι αυγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Αλέθετε τα αμύγδαλα και το αλεύρι αμυγδάλου μέχρι να κοπούν σε μικρά κομμάτια
• Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά
• Φτιάχνετε πουράκια 20gr περίπου σαν “λουκάνικα” και τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό χαρτί
• Ψήνετε στους 180oC για 12′
• Όταν κρυώσουν μπορείτε να το περιχύσετε με σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
..Καλή σας απόλαυση!
_
Διατροφικές πληροφορίες (για όλη τη συνταγή) :
Θερμίδες 1090 kcal -Υδατάνθρακες 33gr -Λίπος 61gr -Πρωτεΐνη 65gr -Φυτικές ίνες 68gr -Σάκχαρα 8gr
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.