PRINT

Μπάρες λεμονιού χωρίς γλουτένη και ζάχαρη!

Είναι νόστιμες, δροσερές και.. ερωτεύσιμες! Μπάρες με λεμόνι χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, πανεύκολες στην παρασκευή τους και με ελάχιστα υλικά!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Για 2 μερίδες

Για τη βάση
• 190gr βούτυρο λιωμένο
• 100gr Sukrin:1
• 2κγ βανίλια
• μια πρέζα αλάτι
• 300gr αλεύρι αμυγδάλου

Για την κρέμα
• 95gr Sukrin Icing
• 100gr αλεύρι αμυγδάλου
• 4 μεγάλα αυγά
• 170gr χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Προθερμάνετε το φούρνο στους 160° C
• Βάζετε αντικολλητικό χαρτί σε μια βάση 23x30cm
• Ανακατεύετε τα υλικά της βάσης και την αφήνετε 5 λεπτά να ξεκουραστεί
• Την βάζετε στη βάση πιέζοντας απαλά και ψήνετε για 20-22 λεπτά μέχρι οι άκρες να πάρουν χρώμα
• Ανακατεύετε τα υλικά της δεύτερης στρώσης, τα ρίχνετε πάνω στη βάση και ψήνετε για 20-24 λεπτά μέχρι να είναι στο κέντρο ελαφρώς σταθερή η υφή
• Αφήνετε να κρυώσει εντελώς και κόβετε σε κομμάτια
• Γαρνίρετε με Sukrin Icing ή κρέμα της αρεσκείας σας ή μούρα

..Καλή σας απόλαυση!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες για 1 μπάρα:
Θερμίδες 172kcal -Υδατάνθρακες 4gr -Λίπος 16gr -Πρωτεΐνη 4gr -Φυτικές ίνες 1gr

 

_
credits

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη!

Λαχταριστή σπανακόπιτα πλούσια σε γεύση, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και με γευστικότατο φύλλο κρούστας! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ