Μπάρες λεμονιού χωρίς γλουτένη και ζάχαρη!
Είναι νόστιμες, δροσερές και.. ερωτεύσιμες! Μπάρες με λεμόνι χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, πανεύκολες στην παρασκευή τους και με ελάχιστα υλικά!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για 2 μερίδες
Για τη βάση
• 190gr βούτυρο λιωμένο
• 100gr Sukrin:1
• 2κγ βανίλια
• μια πρέζα αλάτι
• 300gr αλεύρι αμυγδάλου
Για την κρέμα
• 95gr Sukrin Icing
• 100gr αλεύρι αμυγδάλου
• 4 μεγάλα αυγά
• 170gr χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Προθερμάνετε το φούρνο στους 160° C
• Βάζετε αντικολλητικό χαρτί σε μια βάση 23x30cm
• Ανακατεύετε τα υλικά της βάσης και την αφήνετε 5 λεπτά να ξεκουραστεί
• Την βάζετε στη βάση πιέζοντας απαλά και ψήνετε για 20-22 λεπτά μέχρι οι άκρες να πάρουν χρώμα
• Ανακατεύετε τα υλικά της δεύτερης στρώσης, τα ρίχνετε πάνω στη βάση και ψήνετε για 20-24 λεπτά μέχρι να είναι στο κέντρο ελαφρώς σταθερή η υφή
• Αφήνετε να κρυώσει εντελώς και κόβετε σε κομμάτια
• Γαρνίρετε με Sukrin Icing ή κρέμα της αρεσκείας σας ή μούρα
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες για 1 μπάρα:
Θερμίδες 172kcal -Υδατάνθρακες 4gr -Λίπος 16gr -Πρωτεΐνη 4gr -Φυτικές ίνες 1gr
_
credits