Μπισκότα.. Gingerbread!
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς σας βάζουμε στο γιορτινό πνεύμα με μια εύκολη συνταγή για μπισκότα gingerbread, φυσικά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 100gr αλεύρι αμυγδάλου
• 89gr Fiberfin
• 1 κγ baking powder
• 4 κγ κανέλα
• 1 κγ κάρδαμο
• 1 κγ τζίντζερ
• 1 κγ γαρύφαλο
• 100gr βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
• 1 κσ SukrinSirup Gold ή Fibersirup Gold
• 100gr Sukrin Gold
• 2 ασπράδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα ξηρά υλικά
• Ζεσταίνετε το SukrinSirup μέχρι να γίνει ρευστό. Ανακατέψτε με το βούτυρο και την Sukrin Gold. Προσθέστε το ασπράδι και συνεχίζετε το ανακάτεμα
• Προσθέστε τα ξηρά υλικά στο μείγμα και αφήνετε λίγο να κρυώσει ωστε να δέσει η ζύμη
• Απλώνετε τη ζύμη με τα χέρια, σχηματίστε τα σχέδια που επιθυμείτε και τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα
• Αν η ζύμη κολλάει πολύ, προσθέτετε λίγο Fiberfin στα χέρια σας
• Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανα 100gr:
Θερμίδες 288kcal -Υδατάνθρακες 12gr -Λίπος 18gr -Πρωτεΐνη 12gr -Φυτικές ίνες 17gr